Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olejek arganowy.Stosowałyście? Jakie daje efekty?Warto?

Polecane posty

Gość gość

Ja zacząłam dopiero używać i ciekawa jestem jakie daje efekty?

Gość andkaa
Taki sam w sobie? Bo póki co mam szampon i krem do rąk z nim i nic się nie dzieje ;) właściwie wszędzie go teraz powciskali.

Gość gość
ja za czesto nie moge bo mnie wypryszcza, ale raz na tydzien jak najbardziej ok. na co dzień jednak dobry krem jest lepszy.

Gość gość
mi chodzi o 100% olej. Nie dodatek do kosmetyków.

Gość gość
a jak masz cere?

Gość gość
hmmm suchą naczynkową. Skłonną do drobnych wyprysków i prosaków

Gość gość
ja przygode z roznymi olejami juz mam dosc dlugo. mialam juz kilka podejsc z dluzszym stosowaniem.mi to jednak nie sluzylo, wypryszczalo, skora sie przesuszala. a jesli posmaruje twarz na cos raz na jakis czas to jestem zadowolona. teraz kupilam sobie zel i krem z la roche posay i jestem bardzo zadowolona, buzia wyglada slicznie.

Gość Klarysa299
jestem zachwycona olejkiem arganowym. Smaruję nim ciało twarz włosy, dodaję do kompieli a także stosuję dla dziecka przy odparzeniach... Sprawdza się świetnie kupuje ten: www.clair.com.pl/pl/p/SO-BIO-Olejek-arganowy-50ml/4733

Gość gość
muszę spróbować la roche,czytałam o tym i dużo ludzi chwali.Ja używam od czasu do czasu właśnie olejek arganowy, co jakiś czas krem gernetic synchro. A codiennie nawilżam zwykłym kremem nivea albo wazeliną.Lubię też wykąpać się w zwykłek oliwce dla dzieci :). Kiedyś kupiłam serie clinique-masakra!! Kupe kasy wydałam i żadnych efektów.Już lepszy krem nivea.

Gość gość
Używam od ponad roku LECHER Argan Shine Serum Mam elektryzujące się włosy, które muszę codziennie myć, wreszcie umiem zapanować nad swoja fryzurą :) Mam półdługie włosy, olejek wystarcza na 4-6 miesięcy, zdecydowanie więcej zużywam zimą.

Ja ostatnio odkryłam,i fajnie sprawdzają się dla mojej suchej skóry kosmetyki z serii Spa Ameryka Bielendy:) kupiłam sobie z tej serii olejek do kąpieli, peeling solny do ciała i nawilżające mleczko. Mają fajny zapach, chyba niedługo wypróbuję inne kosmetyki z tej serii :D

LECHER Argan Shine Serum- a ile mniej więcej kosztuje i jak się to stosuje? bo przyznam że nigdy nie używałam czegoś takiego...Po prostu jak odżywkę po umyciu nakłada się na włosy i spłukuje??

a ten zestaw Bielendy ma tez olejek arganowy do twarzy? nie mam zaufania do polskich kosmetykow i troche sie waham a mam bon do wykorzystania na kosmetyki w rosmanie. ciało to jeszcze pół biedy, ale jak ma mnie wysypac na twarzy to moze byc nieciekawie... :(

Gość gość
Moja siostra używa olejku arganowego do ciała. Szału może nie ma, ale efekt zadowalający. Mimo wszystko mówi, że więcej go nie kupi, bo konsystencją przypomina oliwkę dla dzieci (w końcu to olejek).