Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesiplus

lesiplus

Polecane posty

Gość lesiplus

Biorę te tabletki już jakieś 1.5 msc. Mianowicie jestem w połowie drugiego opakowania..i mam pytanie ? Czy może Wy po nich tyjecie...? Nie wiem czy może to po prostu przez brak diety i częste jedzenie .. Albo może to przez te tabletki..pomóżcie bo nie wiem co robić...zastanawiam sie, bo zaczęłam tyć od wakacji ale od jakichś dwóch miesięcy roztyłam się strasznie. mam 178 cm, jakieś 8 msc temu ważyłam 58 kg a teraz 65 kg niby dobrze jak na ten wzrost, ale najbardziej tyje mi brzuch..pomóżcie...

Gość gość
ja mam 176 i 66 kg :P biorę Lesiplus ale nie tyję po nich.. wmawiamy sobie że to" po tabletkach" biorąc lesiplus nie mialam apetytu , więc wręcz przeciwnie powinnam schudnąć a nie tyć :) ale wage mam w normie.. przytyło mi sie od grudnia moze z 2 kilo ale wiadomo "święta, jakieś imprezy"... co prawda pamiętam coś, że na początku miałam nabrzmiały brzuch ... mogłam nie zjeść nic a wysadzało mnie jak w ciąży.. to minęło po 2 miesiacach bodajże... w ulotce jest napisane , że niektórzy mogą nie mieć apetytu a inni mogą mieć większy.. także trzeba po prostu się pilnować no i najlepiej ćiczyć :) nie zwlekać..

Gość gość
ćwiczyć*

Gość gość
no ja zaczęłam ćwiczyć odkąd zauważyłam że tak strasznie szybko tyje..Zawsze byłam chuda za przeproszeniem jak "patyk" możliwe że po prostu zwiększył mi się apetyt a ja się nie pilnowałam bo nigdy nie miałam problemu z wagą :) Ale dziękuję, podniosłaś mnie na duchu :) Ale nie przestanę ćwiczyć, być może niedługo mi przejdzie ten apetyt...bo czasami to ciężko się powstrzymać :) dziękuję !

Gość gość
no to pewnie mialam tak samo :) na początku brak apetytu potem mega łaknienie hehe nawet ostatnio jadlam wiecej od mojego faceta :P ale podejrzewam , że przed braniem tabletek też tak mialam raz na ruski rok :P i na nic winy nie zwalałam a teraz ciągle "to przez tabletki " się mówi .. zapewne to nie prawda...:)

Gość gość
nie masz za co dziękować , organizm się przyzwyczai i to minie :)

Gość gość
też może tak być, zmawiam sobie że to " przez tabletki " a tak na prawdę one nie są niczemu winne hehe :)