Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poziomkowa5

On boi się słowa kocham

Polecane posty

Gość Poziomkowa5
pali.... :( bardzo często. Uparcie twierdzi że to nieszkodliwe. Wiem o tym ale w takich ilościach? Zapewnia że niczego silnejszego nie próbował....

Gość gość
nie brzmi to dobrze :O

Gość baba przed czydziechą
matkowanie facetowi... analizowanie, jakich używek używa... i w jakich ilościach.... skąd ja to znam :D my, dziewczyny bywamy takie głupie

Gość Poziomkowa5
Pochodzi z bogatej rodziny. Rodzice mają jakiś biznes. On też chce coś otworzyć. I żeby nie było że lecę na kasę... Ja NIC nie wiedziałam o tym zanim doszło doszło do zatwierdzenia związku. Widzę że to dziwna rodzina. Rodzina jakby nie dba o niego, daje mu kasę ale ciągle się kłócą.

Gość gość
narkoman na utrzymaniu rodziców - gratulujemy wyboru!!! ha ha ha ha!

Gość Poziomkowa5
Eh idę spać. Nie ma sensu tak teraz się zastanawiać. Jutro się spotkamy, ale razem z innymi znajomymi. Będzie tam moja dobra koleżanka, która poobserwuje jego zachowanie. Dzięki za odpowiedzi. Być może odkopię temat później.

Gość gość
on się nie boi słowa kocham - on po prostu nie kocha!!! po co sobie to wmawiasz?

Gość baba przed czydziechą
zastanawianie się przy związku z takim mikrostażem to w ogóle źle wróży... na początku to powinno być idealnie

Gość gość
jasne! co się będziesz zastanawiała! i tak będziesz warować na jego wycieraczce jak pies, który czeka na rzucenie patyka!