Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy cykl starań to jakiś koszmar macie tak

Polecane posty

Gość gość

mamy już synka - troche był planowany troche nie - tak bez zabiezpieczenia i bez ciśnienia - teraz chcielibyśmy drugie i zaczęły się schody - witaminy, ciągła obserwacja organizmu - śluz jest nie ma go itd - seks mechaniczny - kompletne nie mogę się skupić na orgazmie, czuje że za chwile oszaleje - pracuje ale w sklepie - ruchu nie ma to ciągle o tym myśle - dodatkowo chcieliśmy się starać o dziewczynkę bardziej więc stosujemy wszelkie sposoby - czuje że nic z tego nie będzie - koszmar jakiś a nie radość z seksu

Gość gość
To podejdź do tego tak jak do spłodzenia synka

Gość gość
Sama to sobie zgotowalas. Nie lepiej wyluzowac jak za pierwszym razem?

Gość gość
Oj tam, jak te kilka dni w miesiącu seks nie będzie taki super to też się nic nie stanie. A wyluzować na zawołanie się nie da, wiem coś o tym. No ale co do płci, to chyba powinnaś zmienić podejście. Co będzie jak się urodzi chłopak? Przecież mniej kochać nie będziesz. Może lepiej się nie nastawiać i zdać się na naturę.

Gość gość
żeby się tak dało..

Gość gość
z chłopaka też się bardzo bede cieszyć no ale chce mieć sumienie czyste że coś zrobiłam żeby zwiekszyć szanse córeczki,,

Gość gość
pomyśl że jak urodzisz drugiego chłopca to będa się razem bawic i będa mieli super kontakt - dwaj bracia :) dorośli wola parki ale dzieci już nie ;)

Gość gość
to wszytsko zalezy od tego jak sie na to patrzy ale na ogol to dobrze moze wyjsc :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
Ja miałam autorko jak Ty (tylko mi płeć była obojętna). Dużo się naczytalam zanim zaczełam planować dziecko (pierwsze było wpadką) o tym, że trudno zajśc, że w każdym cyklu jest 20% szans na ciążę, że ogólnie łatwiej złapać hiv z powietrza niz zajsc :D Więc zanim zaczęłam sie starać kupiłam wiesiołka, castagnus, nowy termometr rtęciowy i cholera wie co jeszcze. Każdy dzien to był jakis dramat. na szczęście zaszłam w 1 cyklu bo bym się chyba wykończyła. od tamtej pory każdemu radzę- nie czytać, kochac się na spontanie, bo można dostać k***icy

Gość gość
koszmar to końcówka ciąży i poród a nie starania :o starania to najlepsza część :D powodzenia i więcej luzu 🖐️

Gość autorka gośc
poród bedzie przez cc - pierwsze było cc i drugie też więc to mnie nie martwi - wiem co mnie czeka - baa nawet sie ciesze bo mam zrosty po tej cc i odczuwam bóle i usuną mi je przy okazji przy drugim cc - ale mam to samo co wyżej - biore castagnusa, magnez, wapń, komplet witamin, mąż też bierze fertimen, zaliczyłam wizytę u ginekologa, cytologię itd - dodatkowo żeby zwiększyć szanse na dziewczynkę seks tylko do 12 dc licząc owu na 13-14 dc (tak powiedział lekarz) i seks bez orgazmu - zaliczony - teraz pozostaje czekać - dziś 14 dc - ja już się dopatruje owulacji albo jej braku - nie moge sie dopatrzyć płodnego sluzu - no oszaleje a gdzie tam do terminu @..

Gość gość
autorko a lekarz nie powiedział Ci, ze ta metoda na dziewczynke nie działa? :D żeby działała facet musiałby być robotem ;) Niestety... poza tym zdarzaja sie często blixnięta o dwóch płciach- to jest obalenie wszelkich metod na dziewczynke/chłopca ;)

Gość gość
wy jesteście nienormalne! jakby się dzieci dało zaprogramować to byście pewnie ustaliły wszystko co do pojedynczego chromosomu :O

Gość gość
Oj pierwszy cykl staran to jeszcze nie koszmar..pogadamy za 5, 6 lat.

Gość autorka gośc
piszące tu czy wy macie dzieci? czy naprawde wam wszystko jedno co do płci? ja nie planuje mieć piątki dzieci że kiedyś może się trafi córka - raczej to drugie bedzie ostatnie - no może trzecie - wokoło wszyscy mają chłopców, synek też 100% chłopak klocki, piłka, bob budowniczy i te sprawy a mi się marzy dziewczynka teraz żeby była moją córeczką.. jeśli bedzie syn drugi to też bede sie cieszyć ale chyba mogę popróbować - nawet jeśli to są wg was durne rzeczy ale prawda jest taka ze wasza wiedza "medyczna" itd jest zerowa - wiecie bo wam sie wydaje - a prawda jest taka że można choć zwiększyć szanse na posiadanie określonej płci - i ja to chce zrobić żebym potem całe życie nie myślała że nie spróbowałam ..

Gość gość
masakra jakie problemy...

Gość gość
"wiedza medyczna"? nie bądź śmieszna. to strona którą podałaś to jakieś zabobony. cytat: "Przedmioty, zjawiska, wpływające na przyciąganie plemników żeńskich przez komórkę jajową: -woda (wodospady, prysznic, fontanna, deszcz) -ogień - lampa solna - księżyc w nowiu - oleje (bergamot, cedarwood, citronella, eucalyptus (citriodora), grapefruit, lavandin, lavender, lemon, lemongrass, mandarin, orange, patchouly,sandalwood) - wiatr - świeca z wosku pszczelego - kamienie( ametyst, kwarcowy,ONYX) - rośliny - węgiel drzewny - zmywacz do paznokci, lakier do paznokci - aerozole."

Gość gość
poza tym trzeba mieć nieźle nasrane we łbie żeby ze "starań" robić filozofię życia :O seks bez orgazmu żeby mieć córkę?! dobrze że mężowi pozwalasz mieć orgazm...

Gość gość
naprawdę macie straszne problemy. niektóre z was to mózgu nie mają i nie powinny mieć dzieci, skoro starania to dla was taki koszmar i psychiczne obciążenie to jak wy dzieci wychowacie? co jak nie daj Boże będą jakieś problemy zdrowotne? weźcie się w garść dziewczyny.