Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rigevidon a złe samopoczucie

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was brała te tabletki?Jestem w połowie opakowania.Od kilku dni mam skoki ciśnienia,nawet gdy np.lerzę.Każda czynność powoduje u mnie przyśpieszenie bucia serca.Psychicznie także źle się czuję.Podobnie czułam się po innych tabletkach antykoncepcyjnych.Po odstawieniu ich po tygodniu czułam się świetnie.Lekarz przepisał Rigevidon,złe samopoczucie powróciło.Ciągłe zmęczenie,zadyszka przy każdej wykonywanej czynności.

Gość gość
Czy u którejś z Was występowały podobne objawy po tabletkach antykoncepcyjnych?

Gość gość
no wiesz moja droga nikt ci tego syfu brać nie każe, to nie są cukierki. No ale skoro chcesz niszczyć swoje zdrowie tylko po to, żeby chłopak mógł cię posuwać wygodnie bez kondoma, no to niestety, musisz cierpieć. Ja tam nigdy bym sie nie zgodziła brać takich wynalazków hormonalnych i ryzykować swoje zdrowie i samopoczucie dla faceta, żeby wygodnie mnie posuwał. A gratuluję chłopaka egoisty co ma cię gdzies i traktuje jak worek na spermę. Tylko pamiętaj moja droga, ze jak mu się znudzisz za kilka lat to cię kopnie w tyłek bez sentymentów i będzie miał gdzieś to, że dla jego wygody się poświęcałaś i ryzykowałaś własne zdrowie i życie, bo wiele kobiet umarło od pigułek na zatory, raka piersi itp. No ale jak ktoś nie ma mózgu, nie myśli samodzielnie, to już nic się na to niestety nie poradzi.

Gość gość
Po pierwsze-nie piszesz do nastolatki tylko do 30letniej matki 2dzieci,po drugie -nie chłopak a mąż,a po trzecie-tabletki dostałam na wyregulowanie zbyt długich miesiączek.Tak więc zanim palniesz cos to pomysl najpierw.

Gość gość
Pytałam o to czy któras z pan miała podobne objawy a nie co myslisz o tabletkach.Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Mąż też Cię może zostawić i pewnie to zrobi jak mu się znudzisz za kilka lat, szczególnie że jesteś po dwóch ciążach więc pewnie już na niego nie działasz, a teraz 60% małżeństw się rozwodzi. Za długie miesiączki? To szukaj kobieto naturalnych metod leczenia, a nie łykać syfy, które cię wyniszczają fizycznie i psychicznie.

Gość gość
Odwiedziłam kilku lekarzy,jedyne co proponują to właśnie tabletki tego typu.Nie wiem z kąd tyle zła w Tobie.Podejrzewam,że ktoś Cię kiedyś dostawił bo nikt nie zakłada rodziny i nie odchodzi ot tak „bo mi się znudził/a”.Frustracja i złośliwość przemawiają przez Ciebie.Jeśli Ci się nie ułożyło to przykro mi ale nie każde małżeństwo się rozpada wg.Twojej teorii.

Gość gość
*zostawił