Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice chrzestni dwie matki??czy lepiej tradycyjnie?prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

maz chce swoja siostre ja swoja..nikt nie chce ustapic..powiedzmy ze ustapie bo planujemy drugie dziecko ale co jesli nam sie nie uda, mam 30lat teraz staralismy sie 2,5roku nie wiem jak bedzie za chwilke..bo chcemy zeby byla roznica ok 2lat i teraz pytanie czy wybrac chrzestnego dla malego czy wziasc moja siostre..chrzetsny ok ale ogolnie bardziej bylabym zadowolana jak byla by moja siostra

Gość gość
Nie spotkałam się jeszcze z tym żeby dziecko miało dwie matki chrzestne. To troche śmieszne :-P

Gość gość
Mozna wziąć dwie osoby tej samej plci, znam takie przypadki

Gość gość
gość 14:39 jeśli uważasz że osoby tej samej płci są chrzestnymi i to jest dla ciebie śmieszne to stwierdzam ze jesteś zacofanym komunistycznym polaczkiem :)

Gość gość
Moja siostrzenica ma dwie matki chrzestne w tym mnie, co w tym śmiesznego ? bo ja jakoś nie widzę

Gość gość
tez mi sie nie podoba pomysl z dwoma matkami chrzestnymi. dziwne to takie. a to ze u ciebie czy u ciebie tak jest nie znaczy ze nie jest dziwne. a co do cb autorko to albo musisz ustapic albo uzyj dobrych argumentow ktore przekonaly by meza do "twojej matki chrz".

Gość gość
Ma byc ojciec chrzestny i matka chrzestna. Ojciec- mezczyzna, matka-kobieta. Nie zastapisz ojca drugą matką

Gość gość
Chrzestny może być tylko jeden, nie jest zdefiniowana płeć. Dwoje rodziców różnej płci, to tylko zwyczaj. Co prawda dla mnie mieć 2 chrzestne matki to trochę dziwnie, ale jest to faktycznie dobre rozwiązanie w waszej sytuacji.