Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_

Fantazja erotyczna kobiet

Polecane posty

Gość taka_jedna_

Witam mam do Was pytanie odnośnie fantazji, marzeń erotycznych. Powiedziałyście o nich swojemu parterowi? Spełnił je? Jeżeli tak po pod dłuższym czasie przygotowując się do tego czy od razu? A co z fantazja o udawanym g****ie? Przyznałyście się/przyznałybyście się do tego? czy wasz parter spełnił te fantazję? Jak to wyglądało? A jakie są Wasze jeszcze fantazje?

Gość MajaM24
Ja powiedzialam mojemu o dwoch batach i on chce spelnic moja fantazje ale co z tego jak ciezko o kogos co by chcial dołączyc!

Gość gość
bo szukasz na niszowym forum dla niedorozwojów, zamiast tam gdzie zaglądają ludzie z twojego miasta

Gość MajaM24
A gdzie mam szukac?

Gość gość
Na twoim miejscu wszedłbym wieczorem na czat np. wirtualnej polski (chyba powinien tam być pokój "Rzeszów") i miałbym od razu długą kolejkę chętnych

Gość gość
Maja jak bys chciała to znajdziesz. A fantazja o g****ie kiedyś kochanka która jeszcze ją wtedy nie była powiedziała mi abym wziął ją na pierwszym spotkaniu, nawet jak będzie protestowała. Doszło do spotkania i .....jej plan wypalił w kwestii nałożenia prezerwatywy a ja powiedziałem że nie i skończyłem w niej...potem poszliśmy po tabletki 24 po...miała już receptę...potem po tabletkach jej odp********o i dopiero po 6 h dała dalej cipkę.

Gość taka_jedna_
podbijam

Gość gość
hm a Twoja fantazja/?