Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Garderoba karmiącej mamy, zyli jak się ubierać.

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna karmię piersią i nieam pojęcia jak sie ubierać by komfortowo się czuc jak np wyjdę w odwiedziny z dzieckiem itp. Nie chcę całkiem podnosić bluzki bo to takie jakies dziwne a do tego ten sflaczaly brzuch:( Totalnie nie mam pojęcia jak się ubierać.

Gość gość
jak idziesz w gości to przecież nie wyciągniesz cycka przy wszystkich, ja zawsze chodziłam do drugiego pokoj.

Gość gość
rozpinane bluzki, albo takie z dekoltem elestyczne gdzie możesz przez dekolt wyciagnac [piers

Gość gość
Ja własnię wolę podnieść bluzkę niż wywalać pierś przez dekold. Zresztą chyba nie karmisz przy wszytskich?

Gość gość
a ja kupuję specjalne bluzki w H&M, bardzo wygodne. Mieszkam w uk, koszt takiej bluzki to około 15 funtów. W polskim h&m też na pewno są takie

Gość gość
Neo, mówisz chyba o tych z bazarku :) Nie, nie będę karmić przy wszystkich ale może jako bardziej doświadczone możecie cos doradzić.

Gość gość
Rozpinane od góry albo top na ramiaczkach i na to jakaś bluzka, zakryte z góry i z dolu

Gość gość
bluzki w kopertę

Gość gość
jak masz sie ubrac? To ty chyba powinnas wiedziec w czym ci wygodnie a nie my. Kazdemu lepiej w czyms innym.