Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam z uk

Polecane posty

Gość gość

witam, czy wy mamy chodziłyście ze swoimi dziećmi na np. baby massage ? lub inne zajęcia dla maluchów? ja jestem po pierwszych zajęciach baby massage i jestem bardzo zadowolona :)

Gość szkotka uk
tak chodzilam na masaze dla dzieci. Na grupy dla matek i dzieci tez - corka je uwielbiala a ja mialam czas na kaweczke z kolezankami. Teraz corka jest bardzo smiala i odwazna.

Gość gość
a jak córa reagowała na masaże? bo moja dziś nie była zachwycona, nie wiem może dlatego że była śpiąca. Może następnym razem będzie lepiej

Gość ex_debill_konkubina
nie każdemu dziecku się to może spodobać, o czym instruktorka powinna powiadomić na początku zajęć, powtórz jej ten masaż w domu - w cieple, z łagodną muzyką - może jej się poprawi:) z córką też chodziłam na takie zajęcia - była zadowolona, na playgrupy też warto chodzić nawet jeśli dziecko jeszcze tylko w wózku - dużo osób można poznać

Gość gość
tak instruktorka mówiła o tym, ale powiedziała że z każdym razem powinno być lepiej :) liczę na to :) córka ma 3 miesiące i właśnie myślałam że to za wcześnie na play grupy, chociaż chętnie poznałabym jakieś fajne polskie mamy