Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cleo83

Ropa po wyrwaniu zęba????

Polecane posty

Pomóżcie! Miesiąc temu wyrwałam zęba 6 były problemy z zatokami więc potrzebna była niejaka plastyka,po wyrwaniu brałam antybiotyk dalacin w zebie zaczęla zbierac mi sie ropa poszłam do dentystki przepłukała mi miejsce po wyrwaniu,zdjęla szwy i przepisała mi kolejny antybiotyk duomox na ogólne stany zapalne górnych dróg oddechowych,stwierdziła iż dla niej rana po wyrwaniu zęba ładnie się goi ale to co w zatokach to ona mi już pomóc nie może,ropa zbiera mi nadal miałam temperature teraz z tego wszystkiego dostałam wielkie białe naloty na gradle poszłam do internisty stwierdził ze to angina lub powikłania po antybiotykach biore juz kolejny antybiotyk niby na angine nie widze poprawy miejsce po wyrwaniu nadal mnie boli ropa mi spływa,boli mnie nos zatoki co mi dolega w piatek znów ide do internisty ale może wy mi pomożecie, z góry dziękuje.

Gość gość
jezeli ropa to zbieraj do karnistra, za litr placa cos ponad 5zl.

Gość gość
czy ta szóstka była rwana u góry??????

Gość asystentka stomatologaaaaaaaaa
autorko jesli ta 6 była wyrwana u góry to czasem zdarza sie tak ze dochodzi do przerwania błony sluzowej która oddziela dziasło od zatoki, według mnie ta błona została u Ciebie przerwana i ropa leci Ci z zatok, to musi zostac zaszyte, idz koniecznie do innego stomatologa najlepiej do chirurga

Gość gość
będziesz bogata