Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA 1982

CZY TO MOGLO BYC PORONIENIE?

Polecane posty

Gość ONA 1982

zaczne od tego, ze jestem w 7 tyg ciazy. W tamtym tygodniu dostalam planienia, lekki bol brzucha I nagle to przerodzilo sie jakby w okres(bez skrzepow) tylko plynna, rzadka krew...nastepnego dnia cos ze mnie wyplynelo (ok 1 cm dlugosci, miesowate w dotyku I rozowate w kolorze).I pozniej tylko juz brazowe plamienia 2 dni.Dodam,ze wizyte u lekarza mam dopiero jutro (dzwonilam do lakarki ale powiedzial,ze musze isc na sprawdzenie bo to moglo byc poronienie) bo mieszkam poza PL I tutaj nie traktuja ciazy powaznie w 1 trymestrze..I poronienie w 1 trymestrze traktuje jako slekcje naturalna. Naczytalam sie I wlasciwie przygotowalm ze to poronienie, dodam ze mam 32 lata I to moje 1-sze dziecko..I ciagle mam nadziej,ze to moze nic powaznego, ze dzieciatko jest ok. Dodam ze krwaiwenie mialm tylko 1.5 dnia a pozniej pylko planienia brazowawe (ktore mam normalnie podczas miesiaczki tez)..bez bolu krzyza, bez mocnego bolu brzucha..czy to napweno poronienie?czy ktos tak mial I skonczylo sie dobrze?tylko to 'cos" co ze mnei wypadlo..czy to bylo moje dzieciatko?

Gość gość
może tak może nie my c***ewności nie damy niestety

Gość gość
Życzę Ci żeby wszystko było ok ale ta rzadka płynna krew nie wróży dobrze, ja w 9 tc trafiłam do szpitala bo miałam krwawienie - właśnie rzadka, płynna krew, dostałam kroplówkę na powstrzymanie krwawienia, leki podtrzymujące i wszystko dobrze się skończyło.

Gość asystentka stomatologaaaaaaaaa
no niestety mogło to byc poronienie

Gość gość
bratowa miała takie krwawienie, podejrzewano poronienie ale wszystko było ok

Gość ONA 1982
no ale to "cos' co ze mnie wylecialo to co to moglo bycc?..czy ktoras z was miala cos takeigo bedeac w ciazy I skonczylo sie to donoszeniem zdrowej ciazy?

Gość gość
cto coś mogło być jakimś krwiakiem,jakiś mocno zwraty skrzep badź poronienie a ty zamiast iść gdziekolwiek do lekarza prywatnie wchodzisz na drne kafe i pytasz idiotek co jest grane,no tak przyłóż pipe do ekranu to ci powiemy