Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostałyście kiedyś zdradzone

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
tak.

Gość gość
Nie. I nie wyobrażam sobie tego. Myslę że nie potrafiłabym wybaczyć zdrady, jestem tego pewna.

Gość gość
tak, i złapałam go na gorącym uczynku

Gość gość
tak i się rozwiodłam

Gość gość
czy uważacie, że zdradą można nazwać sytuację kiedy facet kłamie, że nie ma żony (żona zagranicą), w końcu zdradza i żonę i kochankę.

Gość gość
mój partner po 12 latach po paru dniach już spał z inną - poczułam się jak zdradzona nieby nierazem ale może pare dni to przegięcie

Gość gość
to tak jak ja, scena jak z filmu... :/ wrociłam wczesniej niż myślał ze wrócę, rozwód w 2 miesiące miałam

Gość gość
był to dla mnie duży cios i ogromny ból w sercu

Gość gość
współczuje, ja bym zdrady chyba nie umiała wybaczyć

Gość gość
Tak.. niecały rok po ślubie.. najgorzej, że on miał wtedy 22 lata, a ta stara baba 31 (tyle, co mam teraz)... Bolało jak cholera.. nie wiem, jak ja funkcjonowałam.. to było straszne, ciągle ryczałam, sprawdzałam, czekałam, wydzwaniałam, robiłam awantury.. na każdą dziewczynę patrzyłam wilkiem.. Masakra! Do tej pory czasem to się przewija w rozmowach, jakieś czasem aluzje robię, sugestie... chociaż minęło dobrych kilka lat. Cóż.. już mi pomału przechodzi ta wściekłość.. ale żal zostanie na zawsze..

Gość gość
mój przed slubem flirtował z jaką sprzez neta i kilka razy do niej dzwonił jak miał wypite. A ta p***a miała męża i dwoje dzieci! i tak do niego pisała czule...głiupia p***a, a i on nie lepszy. Dowiedziałam sie tego po slubie, Ale w realu sie nigdy nie spotkali mówi że mnie nigdy nie zdradził i nie zdradzi przysiega na swoje życie. wie, że gdyby zdradził do wynocha i powrotu nie ma

Gość gość
nie i nie bede

Gość gość
nie ale wscieklabym sie i chyba nie wybaczyla

Gość gość
Moj byly mnie zdradzil z moja kuzynka ( w dodatku nawet nieletnia wtedy byla). Dowiedzialam sie kilka lat po rozstaniu. Sam mi o tym powiedzial na zlosc zeby zniszczyc relacje moje z ta kuzynka

Gość gość
nie wiem czemu nadal z nim jesteś, skoro sama jesteś porzadna to masz prawo takiego faceta wymagac, wycieruchy powinny trzymać się razem, będą się zdradzać i udawac ze nic takiego nie ma miejsca k***a zawsze bd k***a , jak zdradzil raz (czy to Ciebie czy inna) zawsze jest duza szansa ze to się powtorzy.. zresztą chyba nie kocha Cie jakos szczególnie :/ fajne laski się marnują na takich szmaciarzy