Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klucia w podbrzuszu i czasem w brzuchu posrodku

Polecane posty

Gość gość

Mial ktos taka sytuacje?

Gość gość
Ja mialam. Ale testy wychodza negatywnie. Jestem przed @ wiec nic dziwnego. Ty z czym chcesz te bole polaczyc? Ja do tego odczuwam takie rozpychajace bole od srodka, smieszna jestem pomyslicie, ale nie wiem od czego to. I jestem strasznie spuchnieta w pochwie, choc ponoc to zwiastowac moze i nadejscie @. Mierze temperature, jestem na of.

Gość gość
Wlasnie do ciazy bo mialam taka sytuacje ze sostalam w terminie mialam 3 dni pozniej 4,5,6 plamienia i mialam czasowe klucia w brzuchu i podbrzuszu z prawej z lewej czasem i posrodku sie nawed zdazalo. Wiec sie zastanawiam czy mtos mial takie bole i moze byl w ciazy wiem ze nie mozna miec omresu obliczenia sa ze jesli by byla implantacja to dostalam okres bo tych dniach co powinna ona byc + nie mialam zadnego plamienia przed miesiaczka czy krew czy nawed i brazowe. Dodam ze 5,6 dzien plamilam brazowym i jasna krwia taka zmieszana z woda jak by byla i nie mialam takiego plamienia tylko czasami jak poszlam do toalety to widzialam a 7 dzien spokojny nic nie mam jak by mi sie omres skonczyl lecz troche te klucie jeszcze czuje czasem.