Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opętanauczuciem

zakochałam się w moim współlokatorze

Polecane posty

Gość opętanauczuciem

Nie mogę przestać o nim myśleć. Śni mi sie po nocach, tęsknie za nim jak go nie widzę dwie godziny. Teraz siedzi w pokoju u siebie i mam straszną ochotę do niego pójść i pocałować. Czy to jest normalne? Co mam zrobić? On mnie lubi. Ja jestem też całkiem niebrzydka i zadbana, więc być może mu się podobam. Co mam zrobić? Czuje się jakby mnie coś opętało :O

Gość gość
To proste, zorganizuj spontaniczną imprezę. Kup kilka piw i idź do niego. Powiedz, że miałaś ochotę na piwo, a nie chcesz tak sama, itp.

Gość haxen
czy ma na imie bartek?

Gość opętanauczuciem
Nawet w ten weekend idziemy do naszych wspólnych znajomych na domówkę, wiec nawet nie muszę nic organizować :P ale co później? Mam go tak po prostu pocałować? Boje się, bo jak coś pójdzie nie tak, to będe sie musiała wyprowadzić, nie wytrzymam wtedy w mieszkaniu... to jest własnie cały dylemat, że boje się że coś pójdzie nie tak, a mieszkamy razem więc zależy mi na normalnych stosunkach na mieszkaniu, nie chce go unikać

Gość opętanauczuciem
nie, nie ma na imię Bartek.

Gość gość
Może zacznijmy od początku. Ile macie lat? Ile osób mieszka w tym mieszkaniu?

Gość opętanauczuciem
Mamy po 24 lata. W mieszkaniu mieszkają w sumie 4 osoby - oprócz mnie i tego faceta, mieszkają jeszcze dwie dziewczyny młodsze od nas dopiero zaczęły studia. Wprowadziłam się do tego mieszkania w styczniu, nie znałam wcześniej współlokatora ale mamy wspólnych znajomych, a że ja szukałam pokoju a u niego się właśnie zwolnił to się wprowadziłam.

Gość opętanauczuciem
Polubiłam go od początku. Jest strasznie sympatyczny i przystojny. Nie ma dziewczyny. Ja jestem trochę nieśmiała wiec na początku trzymałam dystans i nie zawsze rozmowa się kleila, ale teraz już się otworzyłam i mogę z nim normalnie gadać.

Gość fotel
może gdy będzie korzystał z toalety ,zajdź go od tyłu ,i znienacka wpakuj sobie jego penisa do buzi.

Gość opętanauczuciem
jak masz zamiar pisać jakieś bzdury, to lepiej się w ogóle nie wypowiadaj.

Gość gość
Czyli ma pokój sam dla siebie. To ułatwia zadanie, bo możecie być sami. Jeżeli w ogóle pije piwo, to to jest dobry pomysł. Tylko wyczuj, czy nie ma dużo pracy lub czy nie będzie gdzieś wychodził.

Gość opętanauczuciem
Ja też mam sama pokój :) tylko nie wiem jak ma to ogarnąć... co mam zrobić? jestem kiepska we flircie :P mam go sprowokować?

Gość opętanauczuciem
hej może wypowie się ktoś jeszcze? :) przed chwilą słyszałam jak rozmawiał przez telefon... nawet jego głos sprawia, że mam dreszcze. Nigdy nie czułam czegoś takiego.. może to przez to wspólne mieszkanie, bo jest tak blisko, a tak daleko :(

Gość gość
bardzo prosto: zaprosc go na kawe,a gdy sie zcodzi i przyjdzie to zanim wejdzie ubierz sie seksi cos delikatnego z duzym dekoldem,usiadz sobie na wprost jego zwroku,a jak sie juz rozgosci zmiej miejsce i za jego zgoda usiadz obok niego,reszta to juz powinno byc normalnie powodzenia

Gość gość
nigdy w życiu na kawę! i co będziecie tak siedzieć przy tej kawie?

Gość gość
zapytaj się go dlaczego taki fajny facet nie ma dziewczyny

Gość opętanauczuciem
up

Gość gość
wiadomo jak się zakończył temat mam podobna sytuacje tylko moj wczoraj chcial mnie poalowac i nie wiem co robic

Gość opętanauczuciem
Dzisiaj nie wytrzymałam juz, uprawialismy ze sobą seks analny ...