Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila__

Oczekiwanie na dwie kreseczki :)

Polecane posty

Gość mila__

Hej:) Chce opisać swój przypadek licząc na to, że odezwie się ktoś kto również miał podobną sytuacje!:) Więc @ powinna być 4 dni temu nigdy mi się nie spóźniała, kochałam się z mężem 3 miesiące z rzędu w dni płodne zaznacze, że nie staramy się tak "na g***t" tylko po prostu jak wyjdzie to wyjdzie :) Mój przypadek różni się tym, że poprzedni "okres" był strasznie krótki i obył się bez bólu co u mnie nie jest normalne, trwał tylko 3 dni a zawsze 6 i do tego skończyło się na paru podpaskch... Zastanwiam się dlatego czy czasami do zapłodnienia nie doszło już miesiąc wcześniej a ten "okres" to było tylko plamienie... Od jakiegoś czasu mam dolegliwości a w tym podwyższoną temperaturę bo 37,3 i sterczące bardzo bolesne sutki i piersi miałam również bóle jajników jestem ciągle zmęczona wrażliwa na słowa często wybucham bez powodu zauważyłam również że częso chodzę siku... Z testem chce poczekać do piątku żeby się nie rozczarować jak @ przyjdzie ... Co myślicie o tym, doradzicie coś, miał ktoś tak samo?;) Z góry dziękuje za odpowiedzi:)

Gość gość
skoro nie staracie się "na g***t" i co będzie to będzie to czemu czekasz z testem? jak podchodzisz na luzie to nie powinnaś się bać testu

doradzam Ci tylko test ciazowy, dlatego ze skapy okres trwajacy 3 dni nie koniecznie musi oznaczac ciaze, lecz moze oznaczac cykl bezowulacyjny, dlatego jesli masz jakiekolwiek watpliwosci zrob test

Gość gość
Test zrobie w sobote rano:) Tyle jeszcze wytrzymam :D A co do tego czekania z testem to myślę że każdemu kto by chciał mieć już maleństwo nawet nie na "g***t"robi się przykro gdy widzi jedną kreskę :)

Gość gość
Skoro ci sie spoznia 4 dni, to ja bym juz test robila...

Gość gość
Myślisz że wyjdzie prawidłowo? Boję się że może jest za wcześnie i mi nie wykaże a za pare dni będę musiała robić następny test bo @ nadal nie będzie... Wiem że testy są tanie i to żadne pieniądze ale bardziej wole uniknąć kolejnego czekania :D

Gość gość
Mipozytywny test wyszedl 3 dni przed spodziewna miesiaczka, wiec mysle, ze tobie tez juz wyjdzie :)

Gość gość
wiadomo co u autorki??

Gość gość1111111111111110000000
ja tez oczekuje II :)