Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadla

Zraniłam przyjaciółkę, jak ja odzyskać?

Polecane posty

Gość Tadla

Witam. Z jedna z moich najlepszych przyjaciółek znamy sie od 3 lat. Zawsze byłyśmy blisko, i zawsze ufałyśmy sobie. Ona jest osoba skryta i z rożnych powodów ciezko otwiera sie na ludzi. Jest to młoda dziewczyna która przez swoje problemy często zamyka sie w sobie. Martwię sie o nią i z troski wygadałam sie naszej wspólnej przyjaciółce ze była w szpitalu, ponieważ nie dawała jej znaku życia. Niestety ktoś usłyszał to i zapytał ja czy to prawda. Nie myślałam wtedy o konsekwencjach i nie wiedziałam ze zepsuje to nasza relacje. Powiedziała mi ze bardzo sie na mnie zawiodła i ze bardzo ja to zranilo. Byłam wtedy tak zdołowana ze nie wiedziałam co powiedzieć. Przez płacz tylko mówiłam ze nie miałam tego na myśli i ze nie zrobiłam tego specjalnie. Od trzech tygodni nie mamy kontaktu. Chce sie do niej odezwać i wiedzieć ze chociaż próbowałam odzyskać ta relacje jeśli by tego chciała. Jeśli nie, wiem ze coś zrobiłam w tym kierunku chociaż. Tylko problem w tym ze nie wiem co mam napisać i czy udawać ze nic sie nie stało? Wdzięczna za odpowiedzi.

Gość Tadla
Mogę liczyć na jakieś odpowiedzi?:)

Gość gość
kup kwiatki zrób lub kup ciasto i po prostu jedz do niej do domu i tyle

Gość Tadla
Kwiatki raczej nie pomogą ale dzięki.

Gość gość
nie chodzi o kwiatki, chodzi o gest i zachowanie, masz isc i szczerze przeprosic wyjasnic jej wszystko, moze ci wybaczy, az dziwne ze czekasz az 3 tygodnie i nic nie działasz

Gość gość
Problem w tym ze nie byłam u niej w domu odkąd sie znamy. Nie ze mieszka w jakiejś patologicznej rodzinie tylko ma chorego brata który potrzebuje spokoju i dlatego nie zaprasza znajomych. Chce do niej napisać tylko nie wiem po prostu co. Zaproponować spotkanie? Zapytać jak sie ma?

Gość gość
Bez przesady, jaki to był szpital? psychiatryczny? to w sumie się nie dziwie, ale mysle, że to raczej jest do odratowania, wytłumacz co było powodem itp. itd. przepros i jakos jej to wynagrodz;) nie powinna się długo gniewac, chyba ze jest jakas dziwna