Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolesna prawda:(

Polecane posty

Gość gosc autorka
Wiecie poprawilyscie mi troche humor chociaz balam sie ze zostane zjechana od nieudacznikow i co gorsza patologi

Gość gość
Czemu w pl jest jakieś parcie na kupno własnego mieszkania . Rodzice nie są po to żeby zostawić dzieciom mega spadek. Ja nie mieszkam w pl i wynajmuje mieszkanie. Mam 2 dzieci i stać mnie z mężem na kredyt ale po co? Zapewnij dziecku dobre dzieciństwo, niech córka ma różne atrakcje, poznaje nowe rzeczy. Jej to obojętne czy mieszkacie na własnym czy wynajetym. Dlaczego się dołujesz? Co cię obchodzi co mówią inni, żyj swoim życiem. Jak jesteś szczęśliwa i twoja rodzina też to się innymi nie przejmuj.

Gość gosc autorka
Tak marz racje nie bede sie wiecej przejowac glupimi komentarzami.jestem dobra matka,mam fajnego meza i ogolnie jest dobrze;-)

Gość gość
Każdy chce dla swojego dziecka jak najlepiej ale dziecko kochających rodziców w wynajmowanym mieszkaniu może być szczęśliwsze niż dziecko zapracowanych rodziców w wielkim domu. Poza tym gdybyś najpierw się dorobiła a potem nie mogła zajść w ciążę to czy byłabyś szczęśliwa sama w pięknym mieszkaniu? Jesteście młodzi, wszystko się ułoży. Ja nie mogę znaleźć pracy, zdecydowaliśmy się na dziecko, kiedyś tą pracę znajdę, skończę drugi kierunek studiów i zacznę się spełniać zawodowo ale póki co dziecko mi wynagradza mi brak kariery.

Gość gosc autorka
tak to jest pewnie racja.uwielbiam moja corke i zrobie dla niej wszystko.owszem chcialabym bardzo wlasne m ale jak narazie to musi poczekac.moze kiedys sie spelni;-)