Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham swojego meza

seks oralny w malzenstwie.jak to jest u was?

Polecane posty

A jeżeli chodzi o raka to od czego w tych czasach można nie dostać raka...od wszystkiego raka można dostać.

Gość gość
fajnie, ze luibisz w kakao chlop sie cieszy ale taka prawda ze mechaniczne pobudzanie delikatnej sluzowki nie jest dobre

Widzę ze weszły juz na ten temat jakieś niedojrzałe które nie wiedza co to maz miłość życie erotyczne itp.

Gość gość
Anetka czym sikasz ?:D:D

Gość gość
pochwą

Tu nie chodzi o sex w d**e tylko o loda. Ja z mężem nie używam dypy do sexu bo raz spróbowaliśmy i się nam to nie podobało ale to nie znaczy że trzeba nie spróbować albo wyzywać kogoś ze ktoś to robi.

Gość gość
aneta no czym sikasz?

Gość gość
Uszami też?uuuuu a to ciekawostka:D a powiesz jak się sika pochwą?

Widzę ze normalnie się tu nie pogada. A ja nie mogę się denerwować takimi głupimi wypowiedziami bo jestem w ciąży wiec żegnam...

Gość tataratatatata
Tu wszystkie swiete, tylko po ciemku, pod koldra, na misjonarza, 3 minuty i szybciutko pod prysznic, zeby zmyc z siebie grzech :P

Gość gość
żegnaj,żegnaj....

my praktykujemy oralny ale tylko jako grę wstępną, ja osobiście nie lubie mu tego robić ale jak mnie ładnie poprosi i zachęci to już inna sprawa :) on mi lubi to robić przynajmniej tak twierdzi

Gość gość
u nas seks oralny jest na porządku dziennym ;P I w jedną i w drugą strone- uwielbiamy oboje! Co do seksu analnego... mi sie trafił mąż z niezłym działem (18cm dł i 14obw) takze odpada... ale kulki analne jak najbardziej :D

Gość gość
ja osobiście nie lubie mu tego robić ale jak mnie ładnie poprosi i zachęci to już inna sprawa usmiech.gif I on ma satysfakcję z takiego seksu jeśli wie ,ze robisz to bo cie poprosił a nie,że sama chciałaś?:O

no mnie facet też namawia na anal ale ja się boje ze względu na jego wielkogabarytowość, na samą myśl zaciskam się jeszcze bardziej

Gość gość
nooo, jesli wększośc z was nie wie co ma w wejściu do pochwy to współczuję rozwoju d**ę masz osobno, a w 1 wejśćiu i pochwe i cewkę moczową ciekawe nie? dowiedzieć sie czym sie sika

ale on o tym nie wie że ja nie lubię. jak mnie ładnie pocałuje, przytuli i zachęci to chwilowo zaczynam to lubieć. Lubie tą jego minę w trakcie

no mój facet dopiero nie dawno odkrył szokującą prawdę, że kobieta nie sika pochwą :P facetowi sie nie dziwie, ale kobiecie....?

Gość gość
omg żartujesz...on podstawówki nie skończył?

Gość gość
ja sie zastanawiam jak można być z facetem, który nie ma podstawowej wiedzy...jak sie z takim żyje? o czym rozmawiacie? Bo nie wierzę, że jego ignorancja nie przekłada sie na inne dziedziny życia.

Gość gość
lady_margarett ale on o tym nie wie że ja nie lubię. Znaczy,że nie ma między wami szczerości?:O przykre...

Po pierwsze ja nie pisałam nic o pochwie tylko ogólnie o cip*** a po drugie to najpierw się czyta dokładnie co piszą inni a dopieropotem się wypowiada. A jeżeli się nie rozumie tekstu to lepiej się nie wypowiadać.

Gość gość
ORALNY-TAK kazdy orze jak może

Gość gość
anetka a jednak wróciłaś się dalej denerwować:D winni się tłumaczą

Gość gość
lady_margarett nawet liceum skończył jezyk.gif No pacz pani jaki bystrzacha:O

bo wkurza mnie takie obrażanie i głupie docinki. Nie czepiaj się szczegółów. Chyba jeśli jesteś kobieta to powinnaś wiedzieć o co chodziło a nie robić jakieś niemające nic wspólnego z tematem docinki.

ja sie zastanawiam jak można być z facetem, który nie ma podstawowej wiedzy...jak sie z takim żyje? o czym rozmawiacie? Bo nie wierzę, że jego ignorancja nie przekłada sie na inne dziedziny życia. x typowy przykład kafeteryjnego wyolbrzymiania problemu !!! to co, że on nie wie czegoś to od razu mam z nic nie rozmawiac o niczym? to co jak ktos nie zna sie na budowie samochodu to ma już nim nie jeżdzic??? sorry jakaś nie teges, wystarczy że jest specjalistą w innej dziedzinie

Gość gość
brak tak elementarnej wiedzy jak ta, to nie jest już przeoczenie informacji w szkole, to jest już ignorancja. Bo jeżeli kończył 3 szkoły, to ta informacja pojawiła sie co najmniej 3 krotnie...dodatkowo na jakimś wychowaniu seksualnym również...Jestem w szoku, że można dożyć takiego wieku i nie wiedzieć nic o budowie ciała swojego gatunku...ON MYŚLAŁ ŻE KOBIETA RODZI TYM CZYM WYDALA MOCZ?? w glowie mi sie nie mieści...serio