Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beacisko29

Cudowne paski wybielające;)

Polecane posty

Gość Beacisko29

Na wstępie powiem że nie ma to nic wspólnego z reklamą. chciałam się tylko podzielić z Wami swoją radością- a może komuś tez pomogą tak jak mi. Ząbki miałam raczej zdrowe ale w brzydkich szarawym, kremowym kolorze. Chciałam je wybielic ale na usługę gabinetową mnie nie stać, dlatego za porozumieniem ze stomatologiem kupiłam białą perłę- zel z nakładkami. Śliniłam się, męczyłam, nie mogłam mówic a efekt? Zęby wybiliły się moze o 1 ton, albo raczej oczyściły z osadów. Pani stomatolog stwierdziła ze mam taki kolor kosci i nic więcej zrobic się nie da. Spróbowałam jeszxcze paseczków wybielających bright white i wiecie co? Po 3 dniowym stosowaniu moje zęby są niemal bielutkie. w dziennym świele prawie świecą;) Jestem taka zadowolona.;)

Gość gość
ta a swistak siedzi i zawija :D kłamiesz jak z nut

Gość Beacisko29
Niekogo nie namawiam do zakupu. Ale wiem ze dziewczyny chcą wybielic ząbki i męczą się z wieloma preparatami i nic nie pomaga. Kupiłam te paseczki bo skusiła mnie opinia na wizarzu i mogę szczerze szczerze polecic.Pewnie też nie ma gwarancji ze jesli pomogły mnie pomoga komuś innemu.Ale ja jestem szczesliwa ;D

Gość gość
ja także polecam bright white, cena przystępna a efekt lux. po 7 dniowej kuracji mam prawie śnieżno białe zeby <3

Gość gość
Nie uszkadzają one wam zębów? Żadnych nieporządanych efektów?

Gość gość
Rowniez polecam te paski. Tyle ze kuracje trzeba powtarzac

Gość Asia Hat

A ja nie polecam, pic na wodę. Stosuje dwa tygodnie i doopa. Wprawdzie moje zęby z natury są bielsze od najjaśniejszej tonu bieli na dołączonej skali wybielania, ale żeby nic ani ton wyżej. Bez sensu.