Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak czesto nalezy wspolzyc z mezem, zeby w koncu zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość gość

U mnie owulacje niestety zdarzaja sie dosc szybko, czasem nawet mam w 10 dc a okres ciagnie sie zazwyczaj do 7 dni. Wspolzyjemy w ciagu dni plodnych co 2-3 dni i w dzien domniemanej owulacji, kiedy czuje bole owulacyjne, ale juz po owulacji nie wspolzyjemy. Potem jakos tak sporadyczniej, raz na 4 dni, ale juz wtedy mam nieplodne dni i mniej checi na seks. Wciaz brak ciazy, staramy sie od 4 miesiecy.

Gość gość
Jak zaprogramujesz współżycie jak jakiegoś robota to możesz czekać bardzo długo

Gość gość
My kochalismy sie wtedy, gdy mielismy na to ochote. Z nastawieniem-bedziie dziecko, to bedzie, a jesli nie to nie. Takie planowania i kopulowanie tylko w okreslone dni i z odpowiednia czestotliwoscia zabije w koncu kazda milosc.

Gość gość
zLE MNIE ZROZUMIALYSCIE. To nie jest tak, ze ja czekam na meza z kalendarzykiem i rzucam sie na niego od progu, bo owulacja jest. Kochamy sie wtedy kiedy chcemy, ale po domniemanej owulacji jakos za bardzo mi sie nie chce, a mezowi tak. Czytalam kiedys na innych forach, nawet angielskojezycznych, ze tamte kobiety starajac sie o dziecko uprawialy seks z partnerem nawet codziennie, a my nie dalibysmy razy az tyle :) Wiem, ze 4 miesiace staran to jeszcze niedlugo, ale zaczynam sie martwic. Ciagle nic i nic. Jestem przed 30 tka, a maz juz po.

Gość gość
tu nie można niczego przewidziec .. seks wtedy kiedy macie na to ochotę nawet 3 razy dziennie !!!!!! a nie ty masz ochotę , ale nie bo dzisiaj nie można , dopiero za dwa dni ... no bez sensu /!!!!!!!

Gość gość
Zdaj się na spontan. Powodzenia życzę

Gość gość
idź zbadaj tarczycę , często jest odpowiedzialna za brak ciąży prolaktynę też można zbadać u nas pół roku nie wychodziło i jak poszłam do ginekologa ( od tak na badania kontrolne ) to wyszłam z całą listą chorób i badań ....

Gość Helga nowa
gosc 9:49, wszystko bylo badane u mnie, wszystko w normie. Jestem zdrowa jak ryba :). Maz ma cukrzyce 2 typu, odziedziczona po matce

Gość gość 123456789
skoro zdrowa to nic tylko się seksić ;) w końcu się uda !! powodzenia

Gość gość
przed,w trakcie i po owulacji ;)

Gość gość
my to robiliśmy codziennie po kilka razy dopiero po roku zaszłam..

Gość gość
o wy grzesznice jedne ,tak swe cip.ki wystawiać na pożądanie ;)

Gość Werka 123
co drugi dzien sie kochajcie i napweno trafisz na owulacje

u mnie wystarczyły dwa razy- jak test owu pokazał II więc wtedy i za dwa dni na dobitkę jeszcze raz :D