Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marimiko

Dziwne objawy, starania o dziecko

Polecane posty

Gość Marimiko

Cześć wszystkim! Staramy się z mężem o dzieciątko. Ostatni @ miałam 5 lutego i trwał 5 dni. Cykl mam dość nieregularny. Co 31-34 dni. Kilka dni po ustaniu @ zaczęliśmy starania. I tak do około 26 lutego wspolzylismy co 2 dni, czasami co 3. Od zeszłej środy/ czwartku jestem zmęczona. Od tego czasu mam też problemy z koncentracją i nawet wyslawianiem się (ciągle brakuje mi słów i gubię wątki). Szybko się męczę. Miałam ciężki luty w pracy więc tłumaczylam sobie ze to od tego. Ale od poniedziałku 03.03 wieczorem mam bóle podbrzusza i lekkie takie nabrzmienie w dolnych rejonach rodnych. jakby na okres ale trochę jakby inne ( bóle menstruacyjne zazwyczaj się u mnie pojawiają pierwszego dnia @) Biorę nospe. Wprawdzie nie boli tak bardzo ale jest dosyć męczące i irytujące. Jest mi trochę słabo (czuje się slabo) i mam wzdety brzuch jak balon. Nawet nie mogę go dobrze wciągnąć bo taki wzdety jest. Wczoraj 04.03 robiłam test i wyszedł negatywny. Wiem że na test z moczu trochę wcześnie. Dziś idę do lekarza po skiero na hcg. Czy wy miałbyście takie objawy? Czy mogę wstępnie przypuszczać ze nam się udało? Niepokojące są te bóle podbrzusza i wzdety brzuch. Powiedzcie jak było u was?

Gość gość
Taki cykl jak twój jest regularny. Na betę nie trzeba skierowania.

Gość gość
Ja nic nie podejrzewałam i nie miałam żadnych objawów

Gość gość
Mysle ze za bardzo wyczekujesz tych objawow.idz zrob bete, nie trzeba zadmego skierowania, a i tak nie jest refundowane - upewnisz sie.

Gość Marimiko
Nawet nie wiedziałam o tym że hcg nie jest refundowane. Dobrze wiedzieć..jutro zrobie.

Gość Marimiko
Niestety... Beta hcg 0,1....może next time..