Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyra nie poznaniarka

Środa popielcowa a kurs tańca

Polecane posty

Gość pyra nie poznaniarka

Dobry :) sprawa wygląda tak: mam wykupiony karnet na kurs salsy i dzisiaj mam lekcję a moja mama wielce oburzona wyraziła swoje zdanie że dzisiaj jest post i nie powinnam iść na kurs. ja jej tłumacze że ja to traktuje jako sport, podobnie jak basen albo bieganie ale ona swoje że to jest taniec a w poście tanczyc nie można.... co o tym myślicie? Jak to jest w ogóle z tym postem nie można w ogóle chodzic na imprezy czy tylko dotyczy to piątków?

Niewątpliwie środa popielcowa to szczególny dzień postu i pokuty. Przykazanie kościelne mówi o powstrzymywaniu się w takim dniu od udziału w zabawach. Moim zdaniem, kurs salsy to nie to samo co potańcówka na imieninach. Ale jak masz wątpliwości to poradź się raczej u księdza.

Gość gość
ja dzis ide na pilates , co innego niz salsa ale tez tam muzyka i cwiczysz w rytm muzyki, to co maja powiedziec instruktorzy maja woglole nie pracowac w takie dni, to cos innego niz swiadome pojscie na impreze z tancami moim zdaniem idz,

Gość pyra nie poznanska
ja chce isc na to ale denerwuje mnie to sztywne podejscie mamy...

Gość gość
smiechu warte :D

Gość gość
myślę, że czas najwyższy wydorośleć

Gość pyra nie poznanska
uwierz mi z moją mamą nie tak łatwo...

Gość gość
postaw sie, zawsze bedzie cie traktowac jak male dziecko, nie dosc ze ona swietoszka to jeszcze z ciebie chce swieta zrobic, moje dziecko mialo dzis w przedszkolu rytmike, wszystkie dzieci i pani od rytmiki i 2 przedszkolanki tanczyly,

Myślałem że to jest temat o środzie popielcowej, a nie o matce "Pyry" :classic_cool: