Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonella

MAMY dzieci z Marca,Kwietnia,Maja 2013

Polecane posty

Gość anonella

Czy wszystkie mamy z tamtych forów poszły na priv? Nie brakuje Wam rozmow o dzieciaczkach,porad, wymiany doswiadczen? Ja bym chciala czasem cos sie zapytac, pogadac, porownac rozwoj dziecka.

Gość Werka 123
mam dziecko z maja 2013

Ja mam dziecko z kwietnia 2013 i mi brakuje watku ale coz zrobic jak wiekszos woli pisac na prywatnych forach albo facebooku jak w przypadku mojego watku :(

Gość gość
Ja jestem mamą synka z marca i troche bylam na prywatnym forum, ale to nie dla mnie. Wieczne adoracje i pidniecanie sie fotkami maluchow. Wolalam watek na kafe ale tez umarł. Szkoda bo moj maluch zaraz konczy roczek i tez chcialabym wiedziec co inne dzieci potrafia w tym wieku i jak mamy sobie radzą.

Gość gość
Jestem mamą dziecka z kwietnia 2013 (chociaż termin miałam na połowę maja ). Nie uczestniczyłam w tamtym wątku, ale treaz chętnie bym się dowiedziała, jak rozwijają się inne dzieci w podobnym wieku, tym bardziej, że moje dziecko jest chore i jego rozwój jest opóźniony - jestem ciekawa, jak bardzo.

Gość gość
ja pisałam na wątku kwietniowym ale ciężko się pisze jak co chwilę pojawiają się zbędne yszczypliwe komentarze pomarańczek na prywatbym tego nie ma można na spokojnie porozmawiać.

Gość anonella
Mi nigdy nie przeszkadzały pomaranczki. Nie zwracalo sie na nie uwagi. Zreszta czesto pomaranczka byla osoba ktora pisala tez pod stalym nikiem tyljo chciala zamieszac na forum anonimowo.

Gość gość
to troche szkoda ale coz w realu szukajcie mam do pogadania

Gość gość
hej, ja mam synka z maja. Milo byloby poczytac jak rozwijaja sie maluchy w jego wieku.

Gość gość
ja mam córkę z maja i też chętnie dowiem się jak rozwijają się inne maluchy w tym wieku

Gość Gahj
Ja mam corke z konca kwietnia i mala wazy 9500g ma 72cm jest wesola pogodna. Raczkuje po calym domu, sama siada. Trzymana stoi. Ma 6 zebow. Umie kosi kpsi i papa. Mowi mama. A jak wasze pociechy?