Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałaby26

Czy to ciąża

Polecane posty

Gość chciałaby26

Mam pytanko.Dziewczyny zaraz na początku dodam że wiem co sie może zdarzyć jak się nie zabezpiecza i jak można zajść w ciąże więc prosze nie dodawajcie głupich komentarzy!Otóż moja sprawa wygląda tak.24.02 dostałam okres a 28.02 się skończył.W niedziele 02.03 kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia.Po wszystkim miałam jednak wrażenie że jednak nie zdążył na czas wyskoczyć.Dziś jest środa 3 dni po stosunku i jakoś dziwnie się czuje.Siedze przed komputerem i mam wrażenie jakby wszystko z żołądka podnosiło mi się do góry,odbija mi się i ogólnie czuje się słabo nie mam apetytu.Mam jakieś nudności i pobolewa mnie troche głowa ale ja tak mam że jak mi sie chce wymiotywać to od razu mnie pobolewa.Zauważyłam też że robie się mokra tak jak przy dniach płodnych.Moje cykle są raczej równe.Czasami mam tak że okres dostane 2 dni przed terminem lub 2 dni po.Nic więcej mi nie dolega.Piersi mnie nie bolą i tak dalej.Czy mogłam zajść w ciąże i czy to mogą być jakieś pierwsze objawy?Czy poprostu to coś innego.Czy jak teraz zrobie test to coś wyjdzie?Dzidziuś byłby zaskoczeniem ale byłabym szczęśliwa jakby się okazało że zaciązyłam.Jak u Was było?Co o tym sądzicie?

Gość chciałaby26
Dziewczyny prosze o pomoc.

Gość gość
następna, co ma objawy 3 dni po stosunku

Gość gość
Tak to z pewnością ciąża skoro Ci się odbija :D dziś objawy, jutro poczujesz ruchy!

Gość gość
stanowczo za wcześnie żeby coś stwierdzić za wcześnie na objawy chociaż zdarzają się kobiety czują od razu ciążę , ale to rzadkość ... myślę , żę sobie wkręcasz ;) uwierz , że nie tak łatwo jest zajść w ciążę;)

Gość chciałaby26
Prosiłam zeby nie było głupich komentarzy.Pytam tylko czy to możliwe że po 3 dniach może być już jakiś objaw.Ja się nie stresuje i nie mam schiz.Poprostu pytam.Nie byłam nigdy w ciąży więc nie wiem jak się wtedy kobieta czuje itd.Pytam dziewczyny czy to możliwe czy poprostu złapałam jakiegoś wirusa.Może zbliżają mi sie dni płodne i dlatego jestem mokra i tak mój organizm reaguje.Nie wiem.Poprostu zadałam normalne pytanie!

Gość chciałaby26
Wkręcać raczej sobie nie wkręcam.Bo ciąż nie byłaby dla mnie karą.Poprostu pytam z ciekawości.

Gość gość
nie, to NIEMOŻLIWE, poczytaj o zapłodnieniu i zagnieżdżeniu, to może ci się w głowie rozjaśni, zerowe pojęcie o takich rzeczach, a za seks się bierzecie

Gość chciałaby26
Następna nauczycielka się znalazła!Ja dobrze wiem jak to działa.Tylko poczytaj post na górze.Pytam czy jest taka możliwość że kobieta może mieć jakieś odczucia i objawy po 3 dniach.Edukacji nie potzrebuje.Ewentualnie rozmowy z kimś normalnym i z kimś kto już w ciązy był a nie tak jak ty wielka znawczyni od siedmiu boleści.

Gość gość
a ja ci po raz kolejny powtarzam, ze po 3 dniach od stosunku nie mozesz miec żadnych objawów ciąży, ponieważ nawet do zagnieżdżenia nie doszło, a dopiero po nim zaczyna byc wytwarzany hormon ciążowy odpowiedzialny za objawy takie jak np. mdłości- teraz zrozumiałaś, czy jeszcze nie?

Gość gość
i jak widać "znawczynia od siedmiu boleści " jesteś niestety ty, jednak wiedzy nie masz zupełnie na podstawowe tematy, a w dodatku kiepsko u ciebie ze zrozumieniem tekstu

Gość Gośćlula
Rozumie to co piszesz tylko wkurza mnie to jak.Nie wiem czy to pisze jedna i ta sama osoba czy dwie ale denerwuje mnie ton tych wypowiedzi Rozumiesz?Na samym początku mogłaś napisać jak w tym przedostatnim poście a nie jak w tych pierwszych.Bo normalni ludzie normalnie rozmawiają.A nie tam jakieś posty jak te pierwsze,naśmiewajki itd.Nie byłoby problemu.Dziękuje za odpowiedż.

Gość gość
jezeli chodzi o ton wypowiedzi, to przeczytaj swoje i wtedy się zastanów nad pouczaniem innych