Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka karmi przy mnie A JA TAK NIE CHCE

Polecane posty

Gość gość

kolezanka ma malego synka i jak sie spotykamy to bez problemu karmi przy mnie. ja nioedawno urodzilam i niedlugo do mnie przyjedzie. ale ja nie lubie tak bkarmic przy kims,zawsze wychodze do drugiego pokoju. bedzie glupio jakona bedzie karmila,a ja wyjde???

Gość gość
Tak. Trzeba bylo sie wczesniej odezwac ze ci nie pasuje karmienie przy tobie.

Gość gość
nie, powiedz, że nie chcesz jej przeszkadzać i wyjdź, ja jak karmiłam to wychodziłam do drugiego pokoju.

Gość gość
chybsa zle sformulowalam. nie przeszkadza mi ze przy m,nie karmi. za to ja wstydze sie karmic przy kims i na czas karmienia moljego synka wolalabgym wyjsdc

Gość gość
No to wyjdź. Co kogo to obchodzi.

Gość a mi szkoda
no to jej powiesz normalnie: "sorry, zostawię Cię na moment, bo ja źle się czuję karmiąc przy kimś"; ewentualnie jej wyjaśnisz, że w drugą stronę Ci to nie przeszkadza - i tyle...

Gość gość
powinnaś jej wyjaśnić że tobie to nie przeszkadza gdy karmi ona ale że ty się wstydzisz jak będziesz wychodzić lub powiesz tylko że ci głupio ona może poczuć się dziwnie i odebrać to tak że przeszkadza ci jej karmienie.

Gość gość
tez bym nie chciała karmić przy kimś, zostaw ją i tyle :P

Gość gość
Ja zawsze siadam tylem do do goscia i nie ma problemu, nikt mojego cyca nie widzi a rozmawiac nadal mozemy. Oczywiscie nie przy stole tylko np gosc siedzi przy stole a ja tylem do niego na kanapie ktora stoi w tym samym pomieszczeniu.