Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie wywołać zdjęcia internet a może rosman

Polecane posty

Gość gość

Mamy, gdzie wywolujecie zdjęcia waszych maluchów?chce wywołać spori Zdjęć synka.dajcie znać gdzie są fajne i wyraźne

Gość gość
nikt

Gość gość
ja na allegro - cena przemawia jak ma się 500 czy 1000 fotek do wywołania..

Gość gość
ja wywołuje w Media Markt tanio i super czyste wychodzą polecam zdjęcia które ja wywołuję 10x15 to koszt 59 gr za odbitkę

Rossmann nie ma jakieś szczególnie dobrej jakości. Ja stawiam na www.vertis.pl - wygrywa w rankingu najlepszych laboratoriów magazynu Zoom, więc można mu zaufać :)

Gość gość
Też nie polecam Rossmanna raz wywołałam i zdjęcia bardzo kiepskiej jakości. Idź do punktu fotograficznego, tam sobie wybierzesz co będziesz chciała, jaki papier, rozmiar itd.

Gość gość
hej:) jak masz duuuzo zdjęć do wywołania to chyba najlepiej (czyt. najtaniej) będzie kupić papier zdjęciowy do drukarki i wydrukować:) tak robię bo mam mnóstwo zdjęć a nie mam zamiaru przepłacać:)

Gość gość
Polecam stronę internetową http://www.foto4u.pl/ Wywoływałam tam niedawno zdjęcia, ceny bardzo przystępne i świetna jakość.

Ech, cyfrowe zdjęcia to znak naszych czasów. Szkoda, że tak się dzieje. Pamiętam, że dopóki mieliśmy z mężem aparat na kliszę, to regularnie chodziliśmy do fotografa te zdjęcia wywoływać i układaliśmy je w albumach. Teraz tak rzadko to robimy, a pamiętam że sprawiało mi to dużo przyjemności. Teraz jestem zbyt leniwa żeby segregować zdjęcia, których mam tysiące. Mąż ostatnio znalazł firmę, która specjalizuje się w wywoływaniu zdjęć online. Wysyłasz mailem i za parę dni masz fotki. Polecam sprawdzić – Fotopakiety.pl. Miło znowu jest układać zdjęcia w albumach.

Gość gość
Ja z kolei korzystam z firmy http://www.inter-foto.com.pl Zdjęcia są wydrukowane na dobrej jakośc***apierze, zawsze na czas bez opóźnień. Jeżeli ktoś szuka dobrej firmy w Internecie to zdecydowanie jest to miejsce polecenia.

Gość Andzia

Zdecydowanie polecam foto4u.pl. Od dawna korzystam z ich usług i nigdy się nie zawiodłam. Zdjęcia są dobrej jakości,a czas dostawy jest bardzo szybki.