Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Króliczek32

DIETA NORWESKA start 05.03.2014

Polecane posty

Witam. Od dziś postanowiłam przejść na dietę norweską. Jest dość rygorystyczna, ale czego nie robi się dla wymarzonej sylwetki :) Moja waga dziś rano pokazała 72,0 kg przy wzroście 1,72cm. Pierwszy posiłek zjadłam o 4:00 rano (3 jajka na twardo, grejpfrut, herbata z cytryną). Kolejny o 10:00 (2 jajka i grejpfrut). Muszę przyznać, że nie byłam głodna. Odczuwałam lekkie ssanie w żołądku, ale nie miałam ochoty na jedzenie. O 15:00 zjadłam 3 posiłek, na który składały się 2 jajka, surówka warzywna (pomidor, ogórek, rzodkiewka, sałata) i kromki chleba. Popiłam wsio kubkiem gorącej herbaty. Między posiłkami piłam wodę. Przede mną jeszcze 13 dni i mam nadzieję, że uda mi się wytrwać. Choć muszę przyznać, że po dzisiejszym dniu powoli mam dość jajek ;P

Gość DarknessAngel
Hej :) Ja również dziś postanowiłam zawalczyć :P Tyle, że od poprzedniego tygodnia łykam tabletki na "odchudzanie", ćwiczę a6w i nogi. Kiedy po raz pierwszy wskoczyłam na wagę, przeraziłam się, pokazała 65kg przy wzroście 164cm ( a jeszcze niedawno było 58kg :() ale w każdym bądź razie zaczęłam walkę i dziś wskakuję na wagę, patrzę a tam 63,5kg. Dodam, że jadłam dużo grejpfrutów i piłam kefiry, mniej jadłam ale nadal mi mało, bo nie mogę patrzec na swoje boczki, wielkie biodra, tyłek i brzuch ;/ I znalazłam tą dietę norweską, dziś pierwszy dzień za mną, tyle że ranek zaczęłam od ćwiczeń, nagle zrobiła mi się godzina 8:15, to szybko gotuję jajka, więc śniadanie o 8:30 wedle jadłospisu. Niestety, że musiałam dziś biegać po mieście, to II śniadanie zjadłam po 12, uzbierało się trochę godzin a ja prawie głodna nie byłam, zaś obiad zjadłam lekko po 15 i tak teraz mamy 20:40 a ja nawet nie odczuwam głodu :D No ale to pierwszy dzień sama mam nadzieję, ze wytrwam do końca, ze nie będzie efektu jojo :) Ćwiczenia przede wszystkim !

Gość Olala0910
Hej! Ja tez od dzis zaczęłam, wprowadziłam pewne zmiany bo zamiast na obiad, kromke czarnego pieczywa zjadam codziennie na śniadanie, jest węglowodan jaki jem w ciagu dnia. Nie polecam sie głodzić, nie mogłabym tez przeżyć od rana do drugiego śniadania o marnych dwóch jajeczkach:) waze 70kg, wzrostu 170cm. Chciałabym ważyć 59kg ale podejrzewam ze moja bardziej realna waga to 61-63kg niestety. Jak wam poszło!?

Gość Pchelka87
Siemka :) Ja dzis drugi dzien na norweskiej i jednak wieczorkiem czuje delikatny glodzik. Postanowilam przejsc na ta diete, by szybko schudnac, a zaraz po niej wrocic do zdrowego odzywiania. Zdrowe odzywianie wprowadzilam jakis miesiac temu i bardzo mi to odpowiada. Jednak na diete norweska postanowilam przejsc, by szybciej zgubic to, co potem zamierzam utrzymac pozostajac na zdrowym odzywianiu. No i oczywiscie cwiczenia! Co prawda nie robie ich codziennie ale staram sie. Od czegos trzeba zaczac, co nie?? :D Pozdrawiam i trzymam kciuki za siebie i inne osoby chcace zgubic zbedny balast :P

Gość gość
ta dieta trwa 21 dni?

Gość Pchelka87
Nie, jest to dieta 2 tygodniowa. Postanowilam sie nie poddawac tym razem. Zreszta powiem szczerze, ze nie jest tak zle jak myslalam chociaz to dopiero moj 3 dzien, ale jak narazie jest OK :D

Gość renne11
od dzis zaczelam te diete.Chcialabym schudnac 5 kg.Przeraza mnie duza ilosc jajek.Mam problem , bo nie jadam drobiu.Czym moge zastapic mieso drobiowe?Pozdrwiam

Gość gość
bilans po tygodniu stosowania tej diety to 3 kg mniej.Nie jest zle. Obawiam sie tylko o wzrost cholesterolu.A wam jak idzie? Czy jeszcze jest tu ktos?Pozdrawiam.