Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenia87

nie wiem jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość olenia87

Mieszkam z tesciami od paru miesiecy moj maz pracuje w UK bo jak stracil prace to zdecydowal ze wyjezdza a jak sobie wszystko pozalatwia to mnie zabierze,Wszystko okey ale zaczely sie problemy z tesciem coraz czesciej zaczyna sie mna interesowac jak jestesmy sami to wchodzi na tematy intymne roznosci mi proponuje.Od tej strony to facet mnie zaskakuje bo wczesniej to nic takiego nie mowil chodz czesto sie zdarzalo ze nawet caly dzien bylismy sami,nie powiem ze mi sie bardzo podoba, ale nawet mi to przez glowe jeszcze nie przechodzilo zebym z nim sie bzykala albo mu obciagala a on mi to proponuje,gdyby to nie byl tesc to bym sie zastanowila i moze bym chciala znim przezyc ale w tym wypadku.Zapownia mi pelna dyskrecje i mowi ze nie bede zalowac. isc na calosc czy sie wyprowadzic

Gość gość
podaj maila, podyskutujemy

Gość gość
obciagnij mu za 50zl oplaca sie

Gość alenia87
mnie nie chodzi o forse tylko co sie stalo ze on mnie teraz od tej strony zobaczyl a wczesniej bylam zimna dla niego

Gość gość
pewno cie obserwuje jak robisz sobie dobrze i chce ci pomoc

Gość gość
świat zwariował.

Gość alenia87
jeszcze mnie nie przylapal jak sobie cos robie a juz mi sie pytal czy wytrzymuje bez meza,ale ja mu nic nie odpowiedzialam

Gość gość
wporzo gosc chce pomoc zeby zostalo w rodzinie, po co obcy mialby korzystac..

Gość alenia87
jeszcze nigdzie z nikim w lozku nie bylam i meza narazie nie zdradzilam,tylko wibrator urzywam,

Gość gość
a nie pomyslalas ze on chce cie wyprobowac tzn .chce zobaczyc czy jestes latwa ?

Gość gość
alenia87 podaj kontakt mailowy

Gość gość
k***sek tescia pewnie lepszy niz wibratorek, czesto zostajecie sami?

Gość alenia87
tego nie wiem,ale ostatnio spotkalam go jak wychodzil z lazienki w bokserkach i zwrok mi tam polecial to jak weszlam do siebie do pokoju i usiadla to nie moglam jeszcze w to uwierzyc co widzialam ze moga bokserki tak odstawac

Gość gość
no to widac ma niezly sprzet, a ze starszy i doswiadczony to tylko korzystac..

Gość alenia87
Tesciowa jest na wysokim stanowisku w firmie i co gorsze czesto wyjezdza w delegacje na dwa lub trzy dni----dwa lub trzy razy w miesiacu,ale ja tez pracuje, tesc tez chod******azdy dzien do pracy

Gość alenia87
jego sprzetu nie widzialam ale jego synowi (amojemu "M") tyle nie odstaje

Gość alenia87
musze przerwe zrobic pozniej sie jeszcze zglosze to cos ciekawego opowiem

Gość gość
Jak teraz nie p********z głupot i naprawdę tak jest to wyprowadź się , a jeżeli ubzdurałaś to sobie to p*****l się ile wlezie. Każdy taki seks kiedyś wyjdzie na jaw i zawsze ktoś jest pokrzywdzony.

Gość alenia87
jesli chodzi o wyprowadzenie to nie jest tak latwo, po drugie tesciowie podarowali synowi ten dom ,a tesciowa mysli sobie kupic mieszkanie, a to co zaczyna moj tesc robic to wiem tylko ja i on, i nie wiem jak sie zachowac powiem mezowi to moze zrobie jeszcze gorzej, porozmawiac z nim szczerze w cztery oczy,jesli spelnie jego marzenie to tez nie wiem co dalej czy nie bede pozniej szantarzowana, mam mentlik w glowie

Gość gość
taa wlasnemu synowi kolo d**y robi?? opcje sa dwie albo dziecko pieprzysz o swoich fantazjach, albo sie wj****as w posrana rodzine nie wiadomo co gorsze :)

Gość olenia87
ja nie piepsze o zadnych swoich fantazjach i w tym wypadku bym na forum nie szukala jakiejs pomocy tylko bym to brala jak sie daje i tescia tez bym w siebie wposcila bo pipciunia to nie mydlo i sie nie zmydli jak tesc bedzie urzywal

Gość gość
porozmawiaj z nim przy kawie jak bedziecie sami

Gość gość
jak chcesz sprawdzic jakie sa jego intencje to pokrec sie troche po domu bez majteczek..

Gość olenia87
jak to z gola pupcia,bo bez majtek to chodze czesto w szlafroku,

moze tesc to nie rodzina, ale wszystko sie rozleci w pyl.. ...a co z wiernoscia malzenska? byla przysiega...

Gość olenia87
ja z moim facetem oficjalnie nie mam slubu i jeszcze na tej drodze mu nie przysiegalam ani on mnie tez nie

Gość gość
jesli chlop bedzie dlugo nie wracal to ja bym skorzystala z pomocy tescia zwlaszcza jak mowisz ze jest dobrze wyposazony. na pewno sie nie wyda bo ani on ani ty nie bedziecie miec w tym interesu, tylko pamietaj o gumkach:)

Gość gość
A jestes pewna ze twoj chlop jak jest za granica to zadnej nie posuwa,tylko na recznym jedzie

Gość olenia87
Ja zadnemu facetowi nie wierze,bo to jest takie stworzenie ze jak tylko ujrzy laske ktora mu sie spodoba to mu zaras chamulce puszczaja i lata za nia dopoki jej nie przeleci minimum raz,tak samo moze byc i z moim ale dopoki nie widze to na wlasne oczy to mnie to nie obchodzi

Gość gość
ja bym skorzystala...jak to zostanie pomiedzy tesciem i toba to czemu nie