Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breendaaaa

dlaczego ex chłopak totalnie odciął się ode mnie

Polecane posty

Gość breendaaaa

Nasz związek rozpadł się bo on mnie zostawił, później chciał powrotów, próbować znów ale ja już nie potrafiłam. Właściwie to mieliśmy cały czas ze sobą kontakt od rozstania, nawet gdy już oboje byliśmy zajęci swoimi sprawami to od czasu do czasu odzywaliśmy się do siebie. Rok po naszym rozstaniu związał się z jakąś dziewczyną a tym samym totalnie odciął ode mnie. Ma kontakt ze wszystkim znajomymi, wszystkim odpisuje tylko nie mi. Gdy napisałam z zapytaniem co słychać - zero odzewu, gdy wysłałam mu życzenia urodzinowe - to samo. To raczej ja powinnam nie chcieć go znać bo nie fajnie mnie potraktował na koniec a jednak tak się nie zachowałam. Dlaczego tak mnie traktuje?

Gość breendaaaa
dodam, że odzywał się do mnie normalnie ale od momentu kiedy jest z nią po prostu totalnie odciął się ode mnie.

Gość gość
żle odczytuje twoje intencje,daruj sobie kolesia być może jego dziewczyna nie zyczy sobie jakilkowiek kontaktów z ex

po prostu nie chce / nie ma ochoty utrzymywać z tobą kontaktu. Nie ma sensu doszukiwać się drugiego dna, gdybyś była dla niego kimś ważnym to by Cie nie olał choćby nie wiem co ;)

Gość gość
nie ma dziewczyny i nie chce mieć kontaktu z tobą,bo ty już "przejadłaś" się mu

Gość breendaaaa
jest mi winien 10 zł i nie chce oddać :(

Może się zakochał na amen, a zanim to się stało to gdzieś tam miał jeszcze nadzieje na coś z Tobą. Faceci nie zrywają kontaktu z kimś na kim im zależy nawet jeśli nowa partnerka będzie stawiać takie śmieszne swoją drogą żądania. Jeśli tego nie robi to raczej z własnej, nieprzymuszonej woli.

Gość gość
związał się z jakąś dziewczyną a tym samym totalnie odciął ode mnie. Ma kontakt ze wszystkim znajomymi, wszystkim odpisuje tylko nie mi. Gdy napisałam z zapytaniem co słychać - zero odzewu, gdy wysłałam mu życzenia urodzinowe - to samo. xxx tamta sobie nie życzy, żeby był między wami jakikolwiek kontakt - a on ją kocha i zrobi to co ona powie! ja mojemu też zabroniłam kontaktów z natarczywą ex i nigdy się do niej nie odezwał - a ona do niego napieprzała w każde urodziny i święta przez kolejne 5 lat!!!

Gość gość
ma Cie w D***e, olej go i pogodz sie z tym

Gość breendaaaa
Ale ja nie jestem natarczywa. Nawet nie odpowie głupim dziękuję na zyczenia urodzinowe. Wszystkim tylko mi nie a co ja takiego zrobiłam? Nie odzywam się do niego w takim razie ale po prostu mnie to zastanawia.

Gość gość
nie masz się już nad czym zastanawiać? za robotę się jakąś weź, albo za naukę!

Gość gość
jesteś inaczej wychowana niż on najlepiej uciąć wszelkie kontakty z ex,po co ci to?