Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedobrze mi.

Polecane posty

Gość gość

Jest mi niedobrze, ale polega to na tym, iż w ciągu dnia, np siedzę robi mi sie słabo lecz tylko na krótką chwilę. Dzieje się to w ciągu dnia z 5 razy . Mam tak od niedzieli. Czy może któraś z pań miała podobnie. Co może mi dolegać?

Gość gość
i dlaczego nie idziesz z tym do lekarza? czekasz aż umrzesz? możesz mieć problem z sercem, to mogą być objawy udaru, zakrzepicy, zatorowości ... no ale twoja sprawa czy chcesz żyć...

Gość gość
bez przesady nie strasz takimi śmiertelnymi chorobami, litości. Do lekarza trzeba iść, może coś zjadłaś, może osłabienie jakieś, nie odchudzasz się, może jakieś przeziębienie, boli cię coś?

Gość gość
no lepiej niech się wystraszy i zapitala do lekarza z błahostką niż zlekceważy problem i przypłaci życiem....

Gość gość
zasłabnięcia 5 razy na dzień to nie żarty . mnie zdarzyło się zasłabniecie 2 razy jednego dnia i na szczęscie poszłam do lekarza , natychmiast zostałam skierowana do szpitala i całe szczęscie , w szpitalu się okazało że mam wrzód na dwunastnicy który zaczął krwawić , więc lepiej nie lekceważyć takich problemów , gość wyżej ma rację, przez bagatelizowanie takich objawów można stracić życie