Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygląda i kim jest NeoMagic1983

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie? oto moje wyobrażenie: baba okolo 40 (nick to dla zmyłki) bezrobotna stara panna, a jeżeli pracuje to pewnie zajmuje się czymś czego nienawidzi i wyladowuje swoje życiowe niepowodzenia na kafeterii. ma tłuste włosy, waży jakieś 130 kg przy 1,55 cm wzrostu, nie ma zębów bo wszystkie zgniły przez palenie fajek i przez to ze panna neo nie lubi sie widywac z dentystą, brudne paznokcie, wlosy blond tlenione utleniaczem firmy Joanna, siedzi tu 24 na dobę i wymyśla jaki to ma pękny świat prywatny: super pracę, bizneswoman, wlasny interes (haha śmiechu warte)...

Gość gość
blondynka, szczupla, pewna ze jest fajna dupa, morda nie za bardzo, bo takie sa najbardziej zakompleksione, lat tyle ile napisala albo mniej. nie podjerzewam jej o 40 lat bo nie wierze ze takie dojrzale kobiety moga pisac takie debilne rzeczy.....

Gość gość
Nao :) nie unoś sie tak :)

Gość gość
moja przyjaciolka ma 155 i wygląda jak laleczka z polki sklepowej :)

Gość gość
pewnie byl chu/jowy

Gość gość
nao a ty sobie zdajesz sprawe ze ten pojazd na ciebie jest przez twoj podszyw "nEomagic"? a te uposledzone kretynki nawet nie widza ze na kafe pisza dwa rozne nicki- neo i nao.

pewnie, ale kretynki mają ubaw🖐️ i ból dooopy bo nawet mojego imienia nieznając, nie wspominając o województwie z jakiego pochodzę :-D

Gość gość
Naomagic1983 bo był głupi lapka.gif to usunęli Uważasz,że mówiąc do autorki żeby zwijała się z takimi tematami było głupie?Byłam po twojej stronie ale ok broń się sama.

Gość gość
wielkopolanko

Gość gość
Ale macie problem z jakims babolem .Nie moze byc to żadna fajna spełniona,lubiana dziewczyna tylko jakis paszkwill .Normalna osoba nie leczy swoich kompleksów na forum wychwalajac sie nad swoja osoba.Więc nie ma co o niej zakĺadać tematów o się denerwować bo nie ma czym.

Gość gość
No kto mówi ,przecież ta cała neo opisała siebie tutaj aż nazbyt jasno .Więc nie trzeba być sherlockiem.

Gość gość
Bardzo nueszczesliwa i zakompleksiona kobieta szukającą poparcia na forum internetowym wśród pustych konkubin...taka to kobieta przy okazji wydaje jej sie ze jej cięte riposty są mega inteligentne a ja po każdej z nich nie wiem czy mam plakac czy sie smiac z jej glupoty . jest beznadziejna koniec kropka.

Gość gość
Led nie fikaj i nie oskarżaj bo celujesz w niewłaściwą osobę

Gość gość
NAO jak do mnie mówisz to wez sie zaloguj

Gość gość
to mozna pozalatwiac jak wie jak no i bez problemu wtedy :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY