Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozum czy Miłość?

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
Rozum. Nie ma czegos takiego jak miłość. Choc i rozumu niektórym brakuje.

Gość gość
jak będzie prawdziwa milość to sama ci rozum odbierze i nie będziesz mieć dylematu

Gość gość
Miłość !!!

Gość gość
Serio?Jakby miłość była czymś logicznym....rozwiązanie jest bardzo proste=jak uczucie do kogoś przynosi ci cierpienie, to najlepiej jest odejść jak najdalej od tej osoby. Bo czasem mimo,że się kocha, to lepiej jest zyć bez niej.

Gość gość
wykształcenie , głupkom mówie nie

Gość gość
Ilez kłopotu sobie narobiłem w zyciu przez tą miłość. chciałbym umieć być taki oschły, próbowałem. Kiedy zaczynam myśleć tak rozsądnie to wszystko staje sie takie szare, jak bym nie zył. Jednak zostaję przy miłosci, mimo ze to boli. Moze spotkam jeszcze taką odwzajemnioną.

Gość gość
no :D

Gość gość
szkoda czasu, tęsknisz, myślisz, kochasz, a życie w tym czasie ucieka ci przez palce. A tak czas dla siebie, zero stresu, nieprzespanych nocy, płaczu. Chcesz tak? Ja mam już dosć.

Gość gość
Gdybym tak myślał jak Ty, żeby odejść, kiedy się cierpi to bym nie był w związku 19 lat i nie miał cudownych dzieci i z******tych wspomnień z moją żoną. Jak czasem przypominamy sobie jakie mieliśmy perypetie wzloty i upadki jak walczyliśmy jak upadaliśmy i podnosiliśmy się jakie to były emocje szaleństwo. Teraz idziemy czasem na spacer i nic się nie odzywamy to nie krępuje, kochamy się. Było masę bólu, ale jesteśmy i zasypiamy nadal przytuleni, rozumiesz coś ?

Gość gość
ja tez odbiłem mimo ze kocham ale przejdzie, wole zając sie sobą niz miec głupia nadzieje ze niby wróci takie gierki to w przedszkolu albo sie jest razem i rozwiązuje sie razem problemy albo pa pa

Gość gość
ja tez odbiłem mimo ze kocham ale przejdzie, wole zając sie sobą niz miec głupia nadzieje ze niby wróci takie gierki to w przedszkolu albo sie jest razem i rozwiązuje sie razem problemy albo pa pa

Gość gość
ładna historia, może kiedyś zrozumiem jak to jest. Na razie nie.

Gość gość
Milosc ,Milosc ,Milosc.............

Gość klinika
KLIN :)

Gość gość
To co my mamy, to mi się wydaje, że to jest niemożliwe żeby ktos to zrozumiał. Kazdy ma inaczej chyba. Byliśmy świadkami swoich przemian, były czasy kiedy się nienawidziliśmy, boze ile rzeczy sobie wybaczyliśmy. Mamy tak trudne charaktery. A wieczorem do naszego kochanego łóżeczka. Większość ludzi tak jak słyszę to dawno by ze sobą zerwała z jednego naszego powodu, a było ich setki. Po prostu my wiemy ze jesteśmy tyko ludźmi i popełniamy błędy. Ale jeśli się zostawimy to będzie najgorsze co moze być. Ja to mam od niej tak jakby więcej wolności, gdyby nie Ona to bym był na bank już trupem hehe, tak. Inni opowiadają o swoich związkach 3, 4 letnich jak to się wypaliło itd i liczą na fajerwerki i takie tam. Wytrwajcie zobaczycie ze jest inaczej niż wszyscy piszą.nie można poznać człowieka w kilka lat, w ogóle cos takiego nie istnieje. To się ciągle zmienia i trzeba się samemu zmieniać i dostosowywać. Ale wszyscy lubią chyba prezenty, oczekują darów od niebios, jak jest cos nie tak to oburzenie. Najgorzej jak ktoś robi bład i nie ma zamiaru go naprawić lub obwinia drugą stronę. Moze to zwykły brak rozumu lub wygodnictwo.

Gość gość
wiec milosc nie rozum

Gość gość
kto ma rozum wybiera Miłość ;)

Gość gość
Rozum!

Gość gość
MIŁOŚĆ !! tylko i wyłącznie !rozumu chyba nie macie