Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postępować z żonatym kochankiem

Polecane posty

Gość gość
Ja tam żoną nie jestem i zdarzyło mi się mocno zuroczyć pewnym panem. Jak tylko się dowiedziałam, że jest żonaty, stał się dla mnie tabu, chociaż wiedziałam, że mu się podobam. Unikam, chociaż serce boli. Nigdy nie pozwoliłabym na to, żeby jakaś osoba przeze mnie płakała. Kochanki są tak samo winne jak zdrajcy. Z żonatym nie wchodzi się w żadne przyjacielskie relacje, nie pozwala na zażyłość ani poufałości. Jak ktoś nie chce, to nie da się uwieść i już! Przyzwoita osoba oczywiście, autorka do nich nie należy, to zły człowiek zwyczajnie.

Gość BAJKA ZA BAJKĄ
poniza KOBIETE, a kochanka jest kobieta....

Gość BAJKA ZA BAJKĄ
gość ''Ja tam żoną nie jestem i zdarzyło mi się mocno zuroczyć pewnym panem. Jak tylko się dowiedziałam, że jest żonaty, stał się dla mnie tabu, chociaż wiedziałam, że mu się podobam. Unikam, chociaż serce boli. Nigdy nie pozwoliłabym na to, żeby jakaś osoba przeze mnie płakała.'' - DOKLADNIE

Gość gość
Ja tu nie widzę jakoś żadnej agresji ze strony kochanek. Za to ze strony żon, a i owszem...

Gość gość
BAJKA ZA BAJKĄ Nie bardzo rozumiem jaki ma związek inteligencja z szukaniem kochanki... To kochanki szuka się do rozwiązywania krzyżówek?'' no coż jesli nie rozumiesz,że DOBRY SEKS ma baaardzo wiele wspólnego z inteligencją....to coż Ci tumaczyc , i tak nie dotrze... x Masz oczywiście rację. Najbardziej inteligentnymi kobietami są najlepsze prostytutki.

Gość booze co za dno
''moim zdniem taki facet poniża swoją żonę a nie kochankę, '' aaah, czyli niewazne,ze kogos poniza, wazne,ze nie ciebie, prawda? booze co za dno!

Gość booze co za dno
''moim zdniem taki facet poniża swoją żonę a nie kochankę, '' aaah, czyli niewazne,ze kogos poniza, wazne,ze nie ciebie, prawda? booze co za dno!

Gość gość
Poziom intelektualny oraz wulgarny język wypowiadających się tutaj żon mnie poraża. Współczuć tylko waszym dzieciom jeśli je posiadacie." a ja wspólczuje dzieciom matki k***y,to dopiero hańba

Gość gość
booze co za dno ''moim zdniem taki facet poniża swoją żonę a nie kochankę, '' aaah, czyli niewazne,ze kogos poniza, wazne,ze nie ciebie, prawda? booze co za dno! misiu pluszowy, ja nie jestem ani zoną, ani kochanką, ani tym bardziej mężem, ja się tylko wypowiadam w temacie;) i tak, facet poniża swoją żonę w takiej sytuacji- przysięgał jej przed ludźmi i ma ta przysięge i swoją żonę w tyłku:)

Gość booze co za dno
Najbardziej inteligentnymi kobietami są najlepsze prostytutki. bylabym sie sklonna zgodzic, ale raczej - najlepsze prostytutki sa inteligentne.... co nie oznacza,ze NIE MA inteligentnych kobiet, które NIE SA prostytutkami, co usilowalas mi tu zasugerowac

Gość gość
Czy Wam kobiety z chwilą zawarcia małżeństwa dzieje się coś z mózgiem? Jeśli u kochanki ważna jest inteligencja to dlaczego nazywacie kochanki "workami na spermę" i twierdzicie, że facetów z kochankami nie łączy nic więcej poza seksem? Chodzi Wam o pogawędki między numerkami, czy "inteligentny" udział w rozmowie telefonicznej, podczas której umawiają się na schadzki?

Gość booze co za dno
nie , wlasnie u kochanki inteligencja jest niewskazana! inteligentna kobieta nie pozwoli sobie zostac kochanka a skoro facet szuka wrazen z kochanka zamiast z zoná, to brakuje mu inteligencji, by seks uczynic ciekawym ...w zwiazku

Gość gość
Kim jest kochanka to zupełnie nie istotne, czy to Krysia czy Marysia, mądra czy głupia, facet jest winny, bo szuka wrażeń, a a jaką kochanką, to bez znaczenia.Nawala facet, bo ma zobowiązania według żony, kochanka jest wolna, nikogo nie krzywdzi.Dziwne aby obca kobieta była bardziej zainteresowana rodziną faceta niż in sam.To mąż zdradza żoną, to ojciec rozwala rodzinę dzieciom, a kochanka, nie krzywdzi nikogo, moze samą siebie, ale to jej wybór.Każdy facet co zdradza żoną, to dno, a kochanka to zawsze dodatek do sytuacji.Ja bym nie winiła kochanki, a faceta, bo to on rozwala swoją rodzinę, jest szmaciarzem, kochanką jest tylko kochanką,

Gość gość
Inteligentne kobiety nie sa kochankami, są żonami i na wszystkim trzymają łapę, aby w razie jakiejś kochanki puścić faceta w skarpetkach.To jest właśnie inteligencja małżeńska.

Gość doobre
''Inteligentne kobiety nie sa kochankami, są żonami i na wszystkim trzymają łapę, aby w razie jakiejś kochanki puścić faceta w skarpetkach.To jest właśnie inteligencja małżeńska.''

Gość gość
Oooo! Polac jej/jemu :-) 0statni post

Gość gość
To mało jest inteligentnych żon w takim razie.

Gość gość
To mało jest inteligentnych żon w takim razie. ----------------------------------------------------------- No mało, ale to przecież widać na każdym kroku.

Gość gość
gość 14.11 doskonałe podsumowanie, właśnie inteligencja małżeńska, to jest sedno tematu.

Gość gość
w przerwie na papierosa, Istnieją takie :):):)

Gość gość
jakaś korfa zaczyna walić w gacie ze strachu bo się ostro tłumaczy że ona niewinna. jak cię jego żona dopadnie to i tak ci skopie smierdzące dopsko a mąz jeszcze jej pomoże hi hi hi

Gość gość
jakaś korfa zaczyna walić w gacie ze strachu bo się ostro tłumaczy że ona niewinna. jak cię jego żona dopadnie to i tak ci skopie smierdzące dopsko a mąz jeszcze jej pomoże hi hi hi xxx A ludzie będą krzyczeć: Walcie ją równo! :D:D:D

Gość gość
znajdz sobie kawalera nie lubie kobiet co biora sie za zonatych na czyims nieszczesciu nie buduje sie szczesliwego zwiazku kazda osoba ci to powie

Gość gość
jakaś korfa zaczyna walić w gacie ze strachu bo się ostro tłumaczy że ona niewinna. jak cię jego żona dopadnie to i tak ci skopie smierdzące dopsko a mąz jeszcze jej pomoże hi hi hi ************************** odrazu widac ze to post zagrożonej zonki :D i zeby nie było nie jestem niczyja kochanka

Gość gość
odrazu widac ze to post zagrożonej zonki smiech.gif i zeby nie było nie jestem niczyja kochanka x a ja nie jestem niczyją żonką debilko

Gość gość
Po przeczytaniu definicji "inteligencji małżeńskiej" już rozumiem dlaczego nigdy nie miałam takich marzeń, aby zostać żoną. Smutne jest życie żony, jeśli cały czas musi koncentrować się na "trzymaniu łapy" na wszystkim, aby w razie zdrady puścić męża w skarpetkach.To musi być bardzo męczące, a ciągłe poczucie zagrożenia frustrujące. A ja mam ciekawsze rzeczy do roboty :) A przy okazji: powiedzcie mi drogie inteligentne mężatki ten majątek męża, nad którym trzymacie łapę ma Wam po jego zdradzie przypaść z jakiego powodu? Chyba nie jest to odszkodowanie za stracony czas, bo czasu z wybranymi przez siebie męzczyznami nie tracicie. Zapłata ze seks małżeński to też nie jest. Zatem co? I jeszcze jedno: czy nie przyjemniej i bardziej po ludzku byłoby, gdybyście się swojej części majątku dorobiły same?

Gość gość
Majatek nic nie ma do zdrady. Wszystko i tak na pol.

Gość gość
Zapłata ze seks małżeński to też nie jest. xxx A qrwie tylko jedno w głowie kasa za seks :D:D:D

Gość gość
Ale jakie koncentrować, to tak jakbyś się miała koncentrować na oddychaniu, po prostu wszystko jest naturalne, ale i rozsądne.Włąsnie dlatego,że jest pewność, to jest majątek, a nie wydawanie kasy na kochanki i brak i brak poważnych inwestycji. No i jakie na pół, jak facet jest de.bilem,da sobie udowodnić,że ma kochankę, a to jest proste, bo kochanka w tym zawsze pomaga, bo jest na tyle głupia, ze wierzy,że facet z nią będzie, wtedy jest rozwód z orzeczeniem o winie, co ma matołki istotny wpływ na podziała majątku.No i sa też kwestie inne, kupuje się coś dzieciom, robi darowizny, jest sporo rozwiązań, aby żona spokojnie sobie żyła, ale wy i tak tego nie pojmujecie, jesteście z innej planety.

Gość gość
Nic niema do rzeczy wina do podzialu!!!