Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie, że szperanie partnerowi w telefonie jest oznaką desperacji?

Polecane posty

Gość gość

I jak napiszecie do kolesia / laski, że ma nie pisać do waszej połówki, nie wiedząc za dobrze o co chodzi, to oni mogą się odczepić nie dlatego, że się was boją i jesteście na super pozycji w związku tylko dlatego, że jesteście p*****lnięci?

Gość gość
Szperanie to szperanie,co innego wypisywanie z partnera telefonu do jego kumpli/kumpeli o od/je/ba/nie się..

Gość gość
Szperanie to szperanie,co innego wypisywanie z partnera telefonu do jego kumpli/kumpeli o od/je/ba/nie się..

Gość gość

Gość gość
Ile razy to powtórzysz?

Gość gość
Mam iphona 5s, tylko mój odcisk palca go odblokuje. I nie martwię się ze będzie ktos w nim grzebal

Gość gość
ja codziennie "grzebię" w telefonie męża, czytam sms i kasuje niepotrzebne. Sam by tego nigdy nie zrobił , czasem i po 20 ma nieodczytanych. Jestem desperatką?

Gość gość
Tak jesteś. Boisz się, że pójdzie na bok?

Gość gość
yy nie, nie boję :D Nigdy by mnie nie zdradził i tego jestem pewna:] A telefony mamy do dzwonienia, sms piszemy niezwykle rzadko,to też ich nikt nie czyta, Nie ma problemów, kiedy jego telefon się rozladuje, a musi wyjsc, to zabira mój, zostawiając swój.

Gość Wika

Często bywa ze wścibskie partnerki czy żony przeglądają telefony swych partnerów czy mężów i czytają ich smsy które opatrznie interpretują  ( wg swoich mózgów) zwłaszcza od matek  partnera no i w rodzinie  robi się bałagan, wielki bałagan bo dowiedzą się o sobie czegoś o czym wiedzą same w ale nie chcą się do tego przyznać. 

Wiem coś o tym...