Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko w środku w nocy sie przebudziło i stwierdziło że chce się bawić

Polecane posty

Gość gość

Była może druga czy trzecia. Obudził się i nie mógł za chiny zasnąć. To się dłużyło w nieskończoność. Byłam mega wściekła ale próbowałam się w ogóle nie odzywać. W końcu sam był zmęczony swoją bezsennością ale nie mógł zasnąć. Nawet cycka już miał dosyć chociaż i tak ostatecznie ssał bo tylko to go względnie uspokajało na ile mogło. W końcu po wielu wiekach i dziesiątkach prób zasnął. A teraz ja nie mogę zasnąć ze złości że zeżarło mi pół nocy. Wstałam patrzę a tu aż do 5:20. O 7:30 muszę wyjść z domu do lekarza na ważne badanie. Nie wiem czy opłaca mi się iść spać, bo jak się roześpie to o tej siódmej się już z łóżka nie zwlekę

Gość gość
a dodam że poszłam spać o 1:20 czyli praktycznie cała noc nie przespana. No ale nie sądziłam że mały zrobi mi taką jazde w nocy. Ooo właśnie widzę że za oknem robi się widno. Suuuuuper :O

Gość gość
moj synek takie numery robi nawet 3-4 noce z rzedu. Czwartego dnia chodzilam po scianach.

Gość gość
absolutnie na takie cos bym sie nie zgodzila,m nauczysz raz i bedzie miala takei jazdy co noc, badz konsekwentna i kladz go spowrotem spac

Gość gość
Moja mała ma niecałe 8 miesięcy. Ostatnio przebudziła się o 5, wzięła cycka, zjadła i nie chciała iść spać. Dałam jej parę zabawek pobawiła się i po 30 minutach przytuliła się do mnie i zasnęła. A może Twojemu synkowi ząbki wychodzą? Dzieci są wtedy niespokojne i rozdrażnione. Moja ma dwa na dole i męczymy się z górnymi od ponad miesiąca. A z dzieckiem to nigdy nie wiadomo.. Mogłaś się położyć wcześniej spać. Jak mała z rana mi się obudzi to nie mam do niej pretensji, ale do siebie, że późno poszłam spać. Każda mama czasami potrzebuje odpocząć i posiedzieć sama jak dziecko już śpi. Ale sama się zdecydowałaś na dziecko, więc musisz mu teraz poświęcić cały swój czas i nauczyć się być cierpliwa. Przypomnij sobie jak ty byłaś dzieckiem. I jak ty kombinowałaś, żeby tylko nie iść spać .. i jak bardzo potrzebowałaś miłości i czułości. Pozdrawiam :)

Gość gość
A konsekwentność i zrozumienie dziecka to dwie inne sprawy!