Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczyn na wiecznej diecie

Polecane posty

Gość gość

Pamiętam jak kilka lat temu sama siedziałam na kafe na powalonej diecie 500 kalorii. Od dobrych paru lat mam moje 50 kg i pragnę podzielić się spostrzeżeniami. Po pierwsze osoby grube NIE mogą się rzucać na diety typu 500 kal, głodówka, kopenhaska czy inny s**t! Po moim 500 kalorii niby wróciło mi tylko 2 kilo z 13, ale NIE było warto. Dużo lepiej patrzeć co się ma na talerzu. Milion osób to pisze, a wy chcące spektakularnych sukcesów dalej skaczecie z diety na dietę i latami macie etapy głodówek i wp*****lania. To żałosne!!! Jedzcie kurde normalne porcje ale ZDROWE rzeczy, a nie jakieś s**ty. I jak jecie jogurt light czy coś innego to jedzcie NORMALNE porcje, nie podwójne ;D

Gość gość
Jak siedzialas kiedys na takich dietach (sama to przyznalas) to po h...j teraz krytykujesz i obrazasz innych??? To jest dopiero zalosne!!!

Gość gość
to mozna pozalatwiac jak wie jak no i bez problemu wtedy :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
ale smęcisz i nie masz racji jogurty to najgorsze g***o, zaraz jesteś głodna, a walą kalorie