Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patologia żyje jak PĄCZKI W MAŚLE

Polecane posty

Gość gość

wlaśnie siedze na stronie mopsu, chciałam sprawdzić to becikowe i jestem w szoku ile biedni ludzie otrzymują zasiłków, dodatków, świadczeń :o Ja się nie dziwie teraz ze w rodzinach gdzie matki-spryciary mają po kilkoro dzieci z różnymi konkubentami oprócz alimentów , darmowego żarcia dla bękartów w szkole, mieszkania od miasta mają jeszcze w ch...j kasy z dodatków i nic dziwnego ze nie chcą się pracą skalać :o a inni zapierdzielaja na kasach w biedronkach za 1200 a taka patologia pijacka siedzi i co miesiąc minimum 2 tysiaki spływa :o :o po co państwo tak pomaga skoro tacy ludzie uczą swoje bękarty wyciągania łapy po kase wiec i tak te bekarty nie beda napedzac gospodarki i pracowac na emerytury??

Gość gość
No rzeczywiście te rodzinne to w ch*jj kasy ..cale 86 zł na dziecko do 5 lat :) A tak serio autorko zawsze możesz zrobić 6-7 dzieci żyć z zasiłków i nie pracować

Gość gość
bardzo dziwne jest to co piszesz

Gość gość
Ja znam akurat małżeństwa co mają potomstwo i korzystają z mopsu. Kategoryzowanie, że tylko konkubinaty korzystają z mopsu jest co najmniej śmieszne. Zarejestrowane rodziny nie żerują, a konkubinaty tak. Mój mąż pracuje w mops i akurat to po równo się rozkłada. Autorko nie uderzasz w problem wykorzystywania tylko jak to na kafe do znudzenia bywa w konkubinaty tak ostatnio tu wsławione. Dobrze, że w małżeństwach nie ma patologii i pijaństwa heh :( rynsztok się tu zrobił ostatnio

Gość gość
Jakie 2 tysie? Ja mam na dziecko 77 zł.

Gość gość
dobra chodziło mi o patologie co jak króliki sie mnoży z wieloma partnerami, np. mając 5 dzieci kazde z innym minumum 200 zł alimentów to juz z tego ma 1tys zł, plus te rodzinne, dodatki , sratki i spokojnie siedzac w domu chlejac i sie puszczajac 2 tysiaczki miesiac w miesiac

Gość gość
Napisz, jak wyliczyłaś te 2 tysiaki, cwaniaro

Gość gość
naiwniary jestescie ale skoro wam pasuje charowac na nierobów to ok hehe

Gość gość
Idiotka

Gość gość
Ja mogę ewentualnie "HAROWAĆ" analfabetko.