running girl 0 Napisano Marzec 6, 2014 Ktoś się pisze? :) Wyzwanie polega na przeczytaniu średnio jednej książki na tydzień przez najbliższe 3 miesiące ;) Ja mam takie wyzwanie na cały ten rok (w styczniu zaczęłam) bo niestety zauważyłam, że pęd życia powoduje, że czytam dużo mniej niż kiedyś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2014 running, a co czytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
running girl 0 Napisano Marzec 6, 2014 A różnie :) Dziś skończyłam "Wojna nie ma w sobie nic z kobiety" :) Teraz zastanawiam się co wybrać na jutro i myślę, że będzie to "Walc pożegnalny" Milana Kundery :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2014 u mnie to nie jest wyzwanie tylko standard, z reguły sa to dwie, trzy ksiązki na tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
running girl 0 Napisano Marzec 8, 2014 U mnie też kiedyś tak było ;) I chcę do tego wrócić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
running girl 0 Napisano Marzec 8, 2014 W tym tygodniu przeczytałam: Wojna nie ma w sobie nic z kobiety (zaczęłam w poniedziałek) i Miedziankę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach