Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny test ciazowy

Polecane posty

Gość gość

druga kreska widoczna ale lekko rozlana a za 30min bardzo blada ? co moze to oznaczac? test nie wazny?

Gość gość
Test jak najbardziej ważny i pozytywny. Gratulacje :D

Gość gość
no nie gadaj.. jeszcze nie wierze,musze zrobic jeszcze jeden,stosunek byl w ostatni dzien okresu nastepny powinien byc za 3 dni ale nie moglam wytrzymac bo mam dziwne objawy tzn mysle ze to objawy.. bol glowy? czeste oddawanie moczu?zgaga? czy to mozliwe w tak wczesnej fazie? 15 lutego doszlo do pelnego stosunku

Gość gość
A kiedy masz miec @?

Gość gość
za 2 - 3 dni

Gość gość
Gosciu gratulacja! Napewno jestes w ciazy. Moje dwa pierwsze testy wyszly takie prawie nie widoczne cienia, jakbym sie nie przyjzala pod swiatlo to bym nawet nie zauwazyla, 2 dni pozniej juz ladne 2 krechy. Na poczatku tez mialam okropna zgage i to juz z tydzie po owuacji! I piersi ogromne, nabrzmiale, obolale.

Gość gość
Czyli masz bardzo krotki cykl

Gość gość
a teraz prawie wcale nie widac tej kreski.. o rany,jestem w szoku,robilam z mysla ze to i tak mozliwe.. ale bolace piersi to tez sygnal na okres hmm... ale odrazu by nie wyszla ta 2 kreska tylko po pol godzinie?dziwnie..

Gość gość
Na moicch tych 2 testach co robilam te kreski wyszly po jakichs 4 godzinach, to dlatego ze hormonu jest jeszcze malo.

Gość gość
test po 30 min jest nieważny!!! nawet na opakowaniu masz napisane jak wół!!! Powtórz test za kilka dni z rana- jesli nie przyjdzie miesiączka, albo zrób badanie na betę!!! Co za idioci ci gratulują, jest szansa 50 na 50, bez przesady!

Gość gość
Autorko tematu. Jak dlugi masz cykl?W ktorym dc sie kochalas?I kiedy masz miec @?

Gość gość
To co pisze na opakowaniu czesto mija sie z rzeczywistoscia. Tak jak mowi na moich dwoch testach cien drugiej kreski wyszedl po ok 4 godz. A dwa dni pozniej zrobilam test i juz dwie grube krechy

Gość gość
4 godziny... nie wierzę, że takie osoby chodzą po tym świecie. Oczywiscie przypadek, ze coś ci wykazało,a może wcale nie wykazało, bo ciążą była za wczesna tylko po kilku godz to z twoim testem mogło się dziać wszystko. Fakt, ze akurat byłaś w ciąży... ale nie każdy musi, bo testu nie odczytujemy po takim czasie !!!!

Gość gość
Autorko zrob test jutro rano albo za dwa dni. Kup najlepiej ten czuly test 10. Sa one w daichmanie albo w tesco. Bo w aptekach sa tylko o czulosci 25

Gość gość
Skoro nie wierzysz w to co pisze na opakowaniach to śmiało- dawkuj np leki jak ci się podoba... Albo jedz jedzenie 2 tyg po terminie. Może zachorujesz, a może nic ci nie będzie, brednie! Zrób dziewczyno badanie na betę albo powtórz test, szanse są pół na pół

Gość gość
cykl mam od 26 do 29 kochalismy sie z 6 na 7 dzien okres powinnam miec za 2-3 dni,co miesiac wszystko wyglada inaczej..

Gość gość
a test rób z rana, najlepiej jakbyś wstrzymała się kilka dni z tym testem,ale wątpie, że wytrzymasz i... rozumiem.

Gość gość
Skoro nie wierzysz w to co pisze na opakowaniach to śmiało- dawkuj np leki jak ci się podoba... Albo jedz jedzenie 2 tyg po terminie. Może zachorujesz, a może nic ci nie będzie, brednie! Zrób dziewczyno badanie na betę albo powtórz test, szanse są pół na pół nic takiego nie powiedzialam ja autorka tematu

Gość gość
Wiec dni plodnych wtedy nie mialas. Mam podobnie do Ciebie, tyle ze ja nie robilam jeszcze testu

Gość gość
daj fotke

Gość gość
Ciekawe gdybyś z takimi terminami miała owulacje akurat w tych dniach, ale organizm kobiecy jest niezbadany, za tydzień, dwa wszystko się okaże.

Gość gość
duzo lasek pisze ze zaszly w ciazy w domniemane dni nie plodne..

Gość gość
mówiłam do tej od 4 godzin wpatrującej się w testy

Gość gość
Najlepszy test z krwi, cierpliwość i ginekolog. Nawet nie miałas jeszcze terminu miesiączki, spokojnie

Gość gość
Autorko to czeka nas testowanko:P Ja tez mialam przytulanko gdzies kolo 15 lutego.I tez byl to moj ostatni dzien okresu.Tyle ze @ mam miec dopiero w przyszlym tygodniu

Gość gość
heehe damy rade :P tylko ja z tych niecierpilwych jestem :( a moja ciocia moze przyjsc od 8 do 12 baaardzo roznie z nia bywa...

Gość gość
Nie martw sie bo ja tez niecierpliwa jestem :P Ale jakos nie mam ochoty po ten test isc:P

Gość gość
no ja dzisiaj weszlam do apteki bo kupowalam syrop siostrzencowi i ona mowi cos jeszcze? a ja nie...albo jeden test ciazowy haha :P

Gość gość
Ale kurcze jeszcze przed @ jestes wiec jakim cudem masz ta druga kreske :P Kurcze, zzera mnie ciekawosc.Chyba zaraz napisze sms do chlopaka zeby po pracy test kupil:P

Gość gość
no mowia ze do 4 dni przed okresem niektorym wychodzila juz druga