Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas dla siebie

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam ten czas, dzieciaki śpią a ja mam czas dla siebie i męża:) Syna ma 3 lata wcześniej kładłam go spać w dzień i chodził spać ok 22 a teraz poszłam po rozum do głowy przestałam go kłaść na siłę i mały o 20 śpi. Córka ma 2 miesiące i o 20 zasypia.

Gość gość
Mój mały ma roczek prawie i chodzi spać o 18:30 :P mam czas dla siebie w końcu można odpocząć. W dzień ma drzemkę tylko raz na spacerze. W nocy budzi sie raz o 1 na mleko i śpi do 6/7 zależy.

Gość gość
a moja 5 latka zasypia ok21-21.30 raz na jakis czas sie zdarzy ze padnie wczesniej.

Gość gość
Po co ci było dziesko, skoro teraz przeszkadza w "czasie dla ciebie i męza"?? To już razem czasu spędzać nie możecie? Biedny maluch...

Gość gość
ta jasne... bo jak sie ma dziecko to juz trzeba zapomnieć o sobie i mezu tylko być matką polką 24h/dobę. A winka tez mam sie napić wspólnie z dzieckiem czy urodzenie oznacza nakaz całkowitej abstynencji. Sex tez chyba w czasie wspólnym trzeba uprawiac bo.... biedny maluch.

Gość gość
Tekst o spędzaniu czasu z dzieckiem w porze, kiedy ono powinno już spać jest lekko nie na miejscu :D Poza tym dzieci, mimo że kochane, to bardzo męczące i każdy dorosły ma prawo do chwili wytchnienia od nich :P

Gość gość
Proponuje wybudzic wszystkie śpiace dzieci - głos kafeterii nakazuje spedzać czas razem!!!! Nie ma spania!!!

Gość gość
akto nie obudził to albo idzie spac natychmiast po położeniu dziecka - koniecznie w łozku z dzieckiem a mąż do salonu - matka ma byc przy dziecku. Albo ewentualnie mozna siedziec i się biczować - zeby którejs przypadkiem nie przyszło do głowy czuć przyjemnosi z tego czasu. Czas bez dziecka ma być smutny bo jesteście matkami!!!

Gość gość
Z dziećmi jestem cały dzień, bo jestem na macierzyńskim. Nie uważam,żebym robiła im krzywdę kładąc je o 20 do łóżka. Kocham je nad życie,ale kiedyś trzeba mieć czas dla siebie. Od września wracam do pracy. Pracuje w szkole i sprawdziany, zeszyty i ćwiczenia sie nie sprawdzą same!A koleżanka z 20:16:49 to chyba dzieci nie ma,albo ma jakieś nocne marki, które idą spać o tej samej porze co mamusia. To dopiero biedne dzieci! (autorka)

Gość gość
Ja mam luzik od 19:30. Do tego mąż na saunie z kolegami - komu winka? :)

Gość gość
Mój syn jak miał 1,5 roku chodził spać o 18 ,ale budził się o 5/6 rano:) Dla mnie winko(autorka)

Gość gość
moja córcia 5 miesięcy sie teraz bawi grzechotką hehe, zasypia codziennie o 23:20 :D za to spi do 10 i mi to odpowiada bo tez chodze zawsze późno spac, mąż o 22 wraca z pracy i jak córka zaśnie będzie seks hehe

Gość gość
Ja też juz czekam na mojego mężula, trzeba sie trochę poprzytulać:P

Gość gość2
I tak trzymaj autorko :)

Gość gość
Autorko - kieliszeczek dla ciebie :) Wszystko zalezy od trybu zycia. Mi pasuje jak mała chodzi wczesnie spac bo potem wstaje koło 6:30 a ja mam rano bardzo wolny rozr***** jesli spałaby dłuzej to bym jej nie zdązyła na 8:00 do przedszkola wyszykować. Gdybysmy spały do 10tej to przed południem nie ma szans na wyjście z domu. Mąż też zazwyczaj jest w domu wieczorem. To mamy czas posiedziec, muzyki posłuchać, pogadac o pierdołach... sex to nie wszystko.

Gość gość
r o z r u c h

Gość gość
Ja maluję pazury, mężuś w drodze do domu, kąpiel i biorę chłopa w obroty:P(autorka)

Gość gość
moj ma 5,5 msc i tez juz lula :) poprosze tego winka :P wkoncu moge uwalic tylek na kanapie i troche odetchnac no i niedlugo wraca maz :)

Gość gość
Ja tez uwielbiam ten czas kiedy corka idzie spac a w domu zapada ta cudowna, bloga cisza:-) Corka -3 lata zasypia przed 20 a ja wtedy zabieram sie za cwiczenia i 40 minut dla mnie, bosko :-)

Gość gość
Mój to sie pewnie koło 22giej z tej sauny wyłoni. Tez zaraz sobie mój kieliszek do wanny zabiorę żeby byc conajmniej tak zrelaksowana jak on ;)

Gość gość
Winko dla gościa z 20:47 a dla ciebie - z 20:48 mineralna - po ćwiczonkach się trzeba nawodnić :)

Gość gość
Ja tylko kieliszek bo o 2 mam pobudkę na mleczko:)(autorka)

Gość gość
A dziekuje nawadniam sie sokiem pomidorowym :-)

Gość gość
Heh,,, ja to jestem taki alkoholik że wiecej rozdam niż wypiję :) głowe mam słabą a skoro jestem sama z dzieckiem to nie miałabym odwagi sie upić.

Gość gość
A coś tam ogladacie ciekawego? Ja Sablewską... przynajmniej nikt mi nie truje ze pierdoły oglądam albo ze mam na bajki przełączyć. No moze i pierdoły ale napewno nie jestem w nastroju na ambitne programy. Rano posłucham wiadomosci, nie ma co sie na noc dołowac.

Gość gość
j aczekam na PRZYJACIOLKI i tez tylko kieliszeczek bo pobudka o 3 na jedzonko,ech kiedy przespimy nocke

Gość gość
Cóż.. nie chcę was martwić. Moja ma 3 lata i od dawna nie budzi się na jedzenie... ale i tak 1-2 razy mamy pobudkę :(. Taka juz jest.. a to pić, a to siku, a to się coś przyśni. Nawet jak cos fajnego to sie budzi i mnie woła żebym jej opowiedziała. I absolutnie nie zgadza się żeby tata do niej wstawał, chociaz w dzien za nim szaleje. Mama jest od wstawania i juz... a wyśpię się... no cóż.. kiedyś :)

Gość gość
Ja i nic nie oglądam, pracuję nad paznokciami:P co zatopię je w plecach męża:P

Gość gość
napisz mu sms że naostrzyłas juz na niego pazurki - to wróci do domu 30 min szybciej niz zwykle :)

Gość gość
nie wróci:( ma służbę do 22.00