Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałem podpisać cyrograf

Prawdopodobnie jestem opętany, dzieją się ze mną i wokół bardzo dziwne rzeczy

Polecane posty

Jakiś czas temu za wszelką cenę chciałem podpisać cyrograf. Nie udawało mi się to i przez długi czas nie mogłem znaleźć informacji. Któregoś dnia jednak w rozmowie z koleżanką powiedziałem na głos, że chcę podpisać taki pakt i powiedziałem głośno co chcę w zamian. Powiedziałem, że chcę odzyskać kobietę, którą kocham i być osobą bardzo atrakcyjną dla kobiet (aby ona to widziała i trwała przy mnie) i że chcę mieć niespotykaną siłę psychiczną, nie odczuwać żadnego bólu emocjonalnego, strachu itd. Zaraz potem zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Któregoś dnia obudziłem się i stwierdziłem, że moje oczy wyglądają nienaturalnie, wyraźnie się zmieniły, nie widziałem jeszcze czegoś takiego u nikogo. Kolor stał się znacznie bardziej wyrazisty, ciemniejszy i zaczęły bardzo mocno odbijać światło. Zaczęły dziać się te wszystkie rzeczy, o które prosiłem. Kobieta wróciła, inne kobiety zaczęły strasznie do mnie lgnąć w stopniu, który na pewno nie jest normalny, przestałem odczuwać lęk przed czymkolwiek, nawet gdy widzę bandę niebezpiecznych kolesi ich wzrok i to, że idą w moją stronę, nie czuję kompletnie nic, nawet nie ma cienia stresu, tak jest we wszystkich sytuacjach. Jednak od jakiegoś czasu zaczęły śnić mi się koszmary, których nie sposób opisać słowami, straszne rzeczy. Budzę się z tego sparaliżowany z takim bólem głowy, jak gdyby ktoś mnie po niej okładał. Nigdy czegoś takiego nie miałem. Co o tym sądzicie?

Gość gość
siła sugestii ;)

Gość gość
przestan palic ziolo

Nie sądzę, na autosugestii się bardzo dobrze znam. Takie efekty są od tego niemożliwe.

Gość Mroczny Rycerz
Typowe objawy guza mózgu 🖐️

Gość gość
Pogadaj z księdzem .

Gość PRZEMMEK 23LATAA
i co warto bylo dla jakiejs pochfy?

Gość Mroczny Rycerz
Ksiądz to może ewentualnie wepchnąć mu kropidło w o***t :D Dla odpedzenia szatana :classic_cool:

Gość gość
Jestes stracony.Pamietaj,ze szatan da ci wszystko,zeby cie potem zniszczyc.

Gość gość
Ja mam to samo.Tylko u mnie jest tak zle juz od dluzszego czasu z tymi koszmarami,ze czuje wyrazny ubytek energii.Budze sie niewypoczeta i nie wyspana,wycienczona.Mozliwe,ze to szatan juz sie za ciebie wzial,jesli bedzie juz tylko gorzej z tymi koszmarami,to zwroc sie do ksiedza,moze przystapisz do spowiedzi,ale musisz sobie uswiadomic,ze zrobiles zle posuniecie w twoim zyciu i za nie zalowac z glebi duszy,moze Jezus ci pomoze.Ja mialam to samo ze zmiana moich oczu itd.Doszlam juz do tego punktu w moim zyciu,ze wiem,ze tylko Bog moze mi pomoc i chce tez w najblizszym czasie sie wyspowiadac.Mimo to,zycze ci,aby wszystko dla ciebie sie dobrze ulozylo,powodzenia.

Gość gość
Szukaj księdza egzorcysty i idź do niego jak najszybciej, wcześniej do spowiedzi i dużo modlitwy.

Gość gość
upup

Gość kossss
Teraz najważniejsza jest pomoc duchowa ,dlatego szukaj jej w spowiedzi i u księdza egzorcysty.Możesz też na przyszłość nosić medalik św Benetykta .

Gość gość
upupupup

Gość gość
haha idioci bo katolicy :P

Gość gość
a woda święcona Cię nie parzy? SPRAWDŹ! bo wiesz jak to opętanie to nie dotkniesz wody święconej i wogóle w kościele będzie Tobą miotać jak szatan :P serio :D

Gość gość
upup

Gość gość
wiem jakie sa objawy opetania, jak nie mozesz powiedziec na glos jezus jest mym przyjacielem, nie przejdzie ci to przez gardlo,drugie sprobuj wypic wode swiecona

Gość gość
koniecznie szybko zobacz na yt film jakie są objawy opętania, co mówi ksiądz egzorcyssta, jota w jotę co ty piszesz

Gość gość
nic tobą nie będzie miotać, ale musisz koniecznie iść do egzorcysty- w każdym regionie jest

Gość gość
moja kolezanka podejrzewala opetanie poszla do ksiedza ktorego jej polecila znajmoa, ksiadz z powolania, dobry. On powiedzial ze to nie opetannnie, ze do psychiatry ma isc. poszla,miala testy u psychologa. schizofrenia wyszla.

Gość gość
jak to masz nienaturalnie ciemne oczy, czyli jaki kolor...bo mojej koleznace sie ostatnio zrobily z niebieskich brazowe, mam nadzieje ze to soczewki,bbbrrr

Gość gość
siła sugestii/schizofrenia/ prowo stawiam na to ostatnie... Oczy zmieniły kolor? Nie oglądaj tyle "Zmierzchu".

Gość gość
oczywiście może to być choroba i ksiądz egzorcysta zna się doskonale na tym, bo ich pierwszą zasadą jest żeby z lekarzem odróżnić czy to opętanie czy choroba, ale tu autor wyraźnie zwrócił się do szatana więc jest ryzyko

Gość gość
uuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość gość
Podbijam