Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slllllw

czy jest w ciąży?

Polecane posty

Gość Slllllw

Witam , mam ogromny problem bo tak , niedawno zabawiłem sie ze swoją dziewczyną , mianowicie to tak , pierw bez prezerwatywy pojeździłem jej moim penisem po pośladkach (nie miałem przed tym wytrysku ani nic) a potem następnego dnia kupiliśmy prezerwatywy i założyłem sobie i dla zabawy posmyrałem ją po pośladkach i przez chwile po jej c*pie i także nie dostałem wytrysku i teraz tydzień po tym moja dziewczyna powinna dostać okres 28 Lipca a mamy 6 Marzec , zamiast okresu ma śluz jak w dni płodne z rana a wieczorem taki pośredni Ani wodnisty ani gesty. No i też na koniec , ona była na antybiotykach do dziś bo zaraziła sie ode mnie, brała Duomox czy może być w ciąży? (jeszcze dodam , żeby dostać erekcji wykonywałem ruchy jak do masturbacji ręką żeby odpowiednio mi stwardniał i jedyne co sie pokazało to wydzielina co wyglądała jak ślina dosyć)

Gość gość
nie jest to niemolziwe

Gość gość
A czemu ona ma ten śluz zamiast okresu ?

Gość gość
Prosze o odpowiedz!

Nie jest! Poczytaj trochę fachowej literatury i dopiero bierz się za seks

Gość gość
Tak przepraszam miał byc luty

Gość gość
Nie jest w ciąży, chyba, że to było niepokalane poczęcie, ale biorąc pod uwagę, że w całej historii świata był tylko jeden taki przypadek jest to mało prawdopodobne. Brała antybiotyki, dlatego spóźnia się jej okres, ja tak zawsze mam.

Gość gość
nieprawda. jeszcze na TVNnie w "Majce" bylo niepokalane poczecie. zaplodnili dziewice metoda invitro jak poszla na cytologie :D a ty facet nie pchaj fiflaka w dziurke jak nie masz pojecia jak sie dzieci robi.

Gość gość
Tak na pewno jest w ciazy ale nie z toba

Gość gość
O tak rzeczywiście, zapomniałam o niepokalanym poczęciu Majki podczas cytologii :D No więc poprawiam się - po tym co robiłeś w ciąży nie jest na pewno, ale jeśli objawił się jej wcześniej duch święty lub robiła cytologię w klinice leczenia niepłodności TVN to istnieje ryzyko :p

Gość gość
Ona jeszcze nie ma okresu.. jest jakies wytlumaczenie? Poza antybiotykiem?