Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100proocentprawdy

W małżeństwie czy związkach jest równouprawnienie partnerów dopuki

Polecane posty

Gość 100proocentprawdy

nie urodzi się dziecko.Potem już do końca kobieta,dziewczyna ma przerąbane.Jest zawsze na najgorszej pozycji.

Gość gość
E co ty. U mnie od zawsze były relacje partnerskie a po urodzeniu córki zmieniło się to na tyle że każdy robi to co potrafi najlepiej i póki żadne nie narzeka i nie czuje się więźniem swoich obowiązków to nie ma co mówić o utracie partnerstwa bo tak nie jest. Ja zajmuję się niemowlęciem zgrabniej niż mój mąż więc chyba logiczne że dla dobra dziecka ja myślę o karmieniu i o tym jak przygotować zupkę, z czego, gdzie kupić składniki i jakiej jakości, kiedy podać Paracetamol (jak wysoka musi być gorączka) itp itp. Mąz nie rezygnuje z zajmowania się córką ale to ja jestem to głową w podejmowaniu decyzji, instruowaniu go i on sam o to prosi bo ufa mojej wiedzy . Nie będę na siłę zmieniać koła w samochodzi skoro nie wychodzi mi to tak dobrze jak mężowi, mąz nie będzie udawał profesora w dziedzinie karmienia czy innych praktyk wobec córki skoro wiedzy i doświadczenia żadnego nie miał i dopiero się uczy.

Gość gość
nie u wszystkich tak jest. a jak kobieta zgadza się zrobić z siebie opiekunkę do dziecka na 24 h / 7 dni w tyg., a partnerowi pozwala odpoczywać, to tylko jej wina.