Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sophie_angel

ILE

Polecane posty

Gość Sophie_angel

Ile przytyłyście w ciąży?

Gość gość
z 52 na poczatku ciazy do troche ponad 59. Po porodzie od razu wazylam tyle co przed ciaza.

Gość gość
ja na razie jestem w 24 tygodniu i mam 2,5-3 kg na plusie.

Gość Sophie_angel
Ja 15 kg.. a teraz ważę mniej niż przed ciążą :(

Gość gość
Ja około 20. Balam sie wazyc pod koniec ciąży. Tylko ja bardzo spuchlam pod koniec . Ze stopy 38 mialam 41. Ale wszystko szybko mi zeszlo

Gość uciekajacapannastara
33 tydzień - 12 kg...

Gość uciekajacapannastara
Jak puchniecie to nie tak źle, wkońcu to tylko woda i moment po porodzie duuuuuuuzo tracicie kg... A ja nie puchne tylko tyje. Oj będzie ciężko :D 23:34 - ja w tym tygodniu też jakos tyle miałam :))

Gość Sophie_angel
Jak ja się cieszę, że się tylko pociłam w ciązy... jakbym miała mieć żylaki, albo chodzić opuchnięta..

Gość gość
20kg, po roku zmagam się z jeszcze pięcioma:o

Gość gość
Niby ok ze tylko woda. Ale jak ja szybko puchlam to rozstępy zaczely wychodzic. A stopy były tak spuchniete ze bolalo przy chodzeniu. Jeszcze koncowka byla w lecie i to byla masakra.

Gość gość
13 kg

Gość gość
15 kilo, dwa razy. Tylko za drugim razem pięciu się nie mogłam pozbyć. Teraz jestem trzeci raz w ciąży, trzeci miesiąc i narazie nic na plusie

Gość gość
Ja 18 kilo, ale przed ciążą miałam sporą niedowagę

Gość jajeczko78
w 1 ciazy 18kg, po porodzie doszlo mi kolejnych zdaje sie 8kg, wygldalam jak wieloryb - dzis jestem madrzejsza i zadncyh cholernych hormonow nie biore od tamtego czasu, wtedy zastrzyki z depo przez ponad rok bo karmilam piersia... glupota ktora sie zemscila... teraz 21tc i na plusie mam 4,5kg ;)

Gość brandi
ja poki co 1 kiklo :) Ale to dopiero 13 tydzien..

Gość gość
na początku (do końca i trymestru) martwilam się że nie tyję, a poxniej przytyłam ponad 18 kg :d ale 3 mce po porodzie już nic tego nie miałam.

Gość gośćan
16 kg :)

Gość gość
09:35 ja miałam tak samo :D a teraz co wejde na wagę to więcej i więcej ale to normalne, wkońcu przytyć coś trzeba jest 12 kg na plusie i 7 tygodni do terminu więc do 30 już chyba nie dobiję na szczęście :D Dziewczyny, to sie da, nie martwcie się :) jak tyjecie za dużo i nie puchniecie czyli to nie woda to może przyjrzyjcie się swojej diecie :-) tzn broń boże nie ograniczajcie jedzenia, jedzcie tylko troche zdrowiej :) ja mam o tyle dobrze że od słodyczy wolę owoce a od frytek brukuły brukselki kalafiory itd ;P i słodycze to jak mam naprawde napad ;P ale tak sobie też zamieniajcie :) sałatki owocowe zamiast chipsów itd :) ja w ciąży wprowadziłam tak fajne nawyki że mam nadzieje pozostać przy nich po porodzie :) żeby mi nie odbiło spowrotem na chipsy i fast foody... ;P macie tak samo?? czy może bardziej ciągnie Was na tą niezdrową żywność? :)

Gość gość
Ponad 30 kg w dwoch ciazach. Teraz waze mniej niz przed ciaza (47kg) corka ma 15 mies.

Gość gość
A ja przytyłam 36 kg :D Masakra, miałam e gestozę, czyli zbierała mi sie woda, musiałam dużo leżeć, dużo jadłam, baaa żarłam :) Ale dziś 16 mc po nie ma już po tym śladu. No są rozstępy, ale skóra mi nie wisi dzięki ćwiczeniom.