Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle nam jest zimno?

Polecane posty

Gość gość

Razem z żoną mamy podobny problem ciągle nam zimno. Temperatura w pokoju musi być ok 24/25 stopni bo jak jest mniej to często aż przysłowiowego "gąsiora" mamy. Nie wiem co jest grane za równo ja jak i ona mamy tak od dawien dawna. Ja w aucie zawsze ogrzewanie na maxa rozkręcam a mam kurtkę i z 2 bluzy pod spodem. Dodam tak żona się poci a ja nie i to trochę też mnie dziwi muszę nieźle się zmęczyć żeby się spocić . Dodam że nasze kończyny a szczególnie nogi są jak lody i niekiedy podłoży się je pod farelkę a i tak są zimne. Co może być przyczyną?

Gość gość
Moze to byc slabe krazenie, albo niedoczynnosc tarczycy.

Gość gość
Sprawdzić tarczycę. I zmierzyć wilgotność powietrza w domu. A jak nic nie wyjdzie to ruszyć tyłeczki i pobiegać ze 4 razy w tygodniu po pół godziny :P

Gość gość
Ja pamiętam kiedyś byłem u lekarza i tarczyce miałem sprawdzaną i nic nie wyszło ... Bieganie? Oj nie ja :D Sport dla mnie to nieporozumienie :P

Gość gość
i dlatego jesteś zmarźluchem bo się nie ruszasz regularny nie bardzo meczący *******np pół godziny szybkiego marszu albo jazda rowerem, albo pływanie - kilka razy w tygodniu i zobaczysz różnicę. 25 stopni w mieszkaniu - masakra :/ dla Waszych organizmów. Przegrzane suche powietrze

Gość gość
no przeciez sa na to sposoby ale tylko jak sie wie jak sie to robi i wtedy spoko sloneczko :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość gość
poza tym dieta jest ważna. Poszukaj, które potrawy wyziębiają organizm i ich unikaj

Gość gość
Przyczyną mogą być problemy z krążeniem,niedoczynność tarczycy ,choroba raynauda,cukrzyca.Proponuję zasięgnąć rady chirurga naczyniowego.

Gość gość
no przeciez sa na to sposoby ale tylko jak sie wie jak sie to robi i wtedy spoko sloneczko :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość gość
polecam imbir ,kaszę jaglaną - wygrzewają organizm