Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyznac sie mamy ktora dala klapsa

Polecane posty

Gość gość
Moja obecnie ma trzy latka i jak na oko naliczę to pewnie z dobrych 10 razy dostała klapa kiedy już nie miałam siły ale staram się tego nie ponawiać i pilnuję by w przypadku nerwów wziąć za łapkę i wyeksportować do drugiego pokoju, tym sposobem on jest chroniona przed moją ręką a ja przez złym samopoczuciem i wyrzutami. Póki co metody słowne bardziej skutkują choć dłużej to trwa ale dajemy radę.

Gość gość
te twoje metody wychowawcze nadaja sie do zoo a nie do rodziny;D p********z za przeproszeniem jakies farmazony o wilkach malpach i kapibarach z ameryki południwej zarzucajac jednoczesnie, ze poprzednie wpisy sa wywodami z d**y:D nie ma psychologa w tym kraju, ktory twierdzi, ze przemoc pokazuje miejsce w szeregu dziecku i aby przekazac cos dziecku najlepiej zrobis to za pomoca bólu, zlych doznan i strachu. nie no, jak cie cytowalam, to az smiac mi sie zachcialo, co za glupoty przepisuje:D:D:D nawet marny psychologina po cosinusie powie, ze bic dzieci NIE WOLNO, z polskiego prawa wynika, ze NIE WOLNO stosowac przemocy wobec dzieci, straz miejska, policja ma prawo wlepic ci mandat za klapsa, ale przyjdzie baba i zacznie streszczac z kamierą wsrod zwierzat. mam nadzieje, ze mezus dobrze cie przetarga za wlosy do jaskini jak nawalisz, tak jak robili to ludzie pierwotni, bo gdyby ciagneli za nogi, to moglby sie piach nasypac. Ps. twoj tekst powinna czytac czubówna, tak jak w jakims durnym kabarecie, wtedy byłby jeszcze smieszniejszy.

Gość gość
słowo "karcenie" kojarzy mi sie z metoda tersowania psów albo z karcerem wieziennym, a nie z rodzina i wychowywaniem. ale sa mamuski, ktore maja gowno do powiedzenia w pracy, sa popychadałami na kazdym kroku, na jalmuznie u swojego mezusia, to chociaz dzieckiem troche popomiataja, wtedy czuja sie lepiej i czuja sie wazne. nie ma to jak pokazac wyzszosc poprzez bicie bezbronnego dziecka. tak dziala przemoc, po prostu, bez wzgledu na to jaki jest jej stopien i nasilenie.

Gość gość
"Najwięcej przeciw maja te, które same były lane w dzieciństwie. No cóż, widocznie były od samego poczatku przygłupami i nic więcej do nich nie docierało. Rodzice ''za darmo'' nie dają klapsów. Potem z takich wyrastają szkole ofiary i inne tłumoki, które chcąc odreagować donosicielstwem, żałosne. " x x x czy mozesz mi k***a wyjasnic czy z twojej wypowiedzi wynika, ze jestez ZA klapsami z PZECIWKO nim??:D:D:D bo jedno zdanie wyklucza drugie, w jednym komentarzu jest tyle zaprzeczen, ze ciezko ocenic, co twierdzisz:D

Gość gość
07.03.14 - ciekawe czy tez ZEBAMI pokazujesz pani w miesnym, ze ci zle naliczyla cene za mieso na schabowego. albo tak, jak to robia zwierzeta w stadzie wyrwiesz jej swoj kawalek tymi zebami, zeby pokazac jej miejsce w szeregu:D