Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziwna2013

Szyjka macicy inna jak zawsze

Polecane posty

Hej! :) Mam pytanie odnośnie szyjki macicy ... Od 4 dni spóznia mi się miesiączka ,badam swoją szyjkę ponieważ staramy się z partnerem o dziecko . Jeśli chodzi o szyjkę jest skrócona i zaciśnięta, wysoko, dość dziwnie położona ? Nie mam objawów jak na miesiączkę ,nawet piersi mnie nie bolą . Nie robiłam testu gdyż postanowiłam wysłuchać kobiecych opinii na ten temat :) Co o tym myślicie?

Gość gość
szyjka wysoko, zacisnieta i twarda jest na pocz ciázy, poza tym ta reszta objawów tez by na to wskazywala jak ci sie@ spoznia juz 4 dni zrob test wszystko sie wyjasni, ja obstawiam wczesna ciaze

Gość gość
Testu jeszcze nie robiłam i nic się nie zmieniło, nadal brak @ ... Zaczęłam odczuwać dziwne kłucia w dole brzucha i strasznie bolą mnie okolice pach :( Boję się rozczarowania dlatego też jeszcze nie wykonałam testu. Myślę o jutrzejszej wizycie u Ginekologa? Jak myślicie czy, byłby już w stanie coś tam już zobaczyć?

Gość gość
A mi się wydaje że szyjka na początku jest zaciśnięta ale miekka nie twarda. Ja tak miałam i się okazało ze jestem w ciąży.

Gość gość
A dokładnie może nie tyle miękka co taka rozpulchniona i ciasna - to właściwe określenie :-)

no ta szyjka moja jest taka jakby wessana ,nie jak czubek nosa ,czy jak płatek ale dość dziwna? jakby spuchnięta? Czuję w niej takie ukłucia chwilami ,brzuch mnie nie boli jak na okres... A już 5 dni mam jego brak .

Gość gość
na podstawie obserwacji szyjki nie stwierdza sie ciazy!!!!!!!!