Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arleta19999

minęły 3 miesiące od cesarki a ja jestem w ciaży!!

Polecane posty

Gość arleta19999
gumka pękla :(( pech to pech :(

Gość gość
a co to za róznica jak wpadli, jakie to ma znaczenie a takie wypowiedzi jak można wpaść w dzisiejszych czasach są durne. a co jakoś inaczej płodne sa kobiety teraz? niewiele osób stosuje tabletki. co takie wypowiedzi w ogóle wnoszą do tematu?

Gość gość
to masz ciąże na własne życzenie. jak guma pęka to sie leci po tabletke PO a nie czeka na cud :o durna baba

Gość Miranda 88
ehh to choc moglas sie tego spodziewac!! u mnie nic nie peklo a ciaza jest :/ anwet nie moglam zwiasc tabletki PO!!! :-/ w sumie sama troche zawinilas bo to pierwsze co powinno sie zrobic!

Gość Motylem będę
Kazda ciąza i kazde dziecko to dar i blogosławienstwo. Bede trzymac kciuki abys mogla donosic i aby dzidzia urodziła sie zdrowa. Znam wiele przypadkow gdzie kobieta bardzo szybko zachodzila w ciażę po pierwszej ciązy (nie chce straszyc ale jedna nawet spodziewała sie blizniakow). Dzieciaczki wychowaja sie razem i bedzie im razniej :)

Gość arleta19999
kurcze idę jutro do gina, ciekawe co mi powie, pewnie mnie zj***e na początek

Gość gość
a czemu nie wzielas tabsow PO skoro iedzialas ze guma pekla??

Gość gość
Gdy rodziłam leżała ze mną na sali matka, która też tak jak ty 3 m-ce po cc zaszła w ciążę i znów cc miała. Z synami jak i samą matką nic się nie działo :)

Gość arleta19999
mam sie pozbyc dziecka tabletką?? normalni jesteście??

Gość gość
nie sa normalni, tu pelno dzieciobojcow....

Gość gość
jaka tabletka jakie dzieciobojstwo?? jak ci gumka peknie co roku to bedziesz miec gromadke dzieci!! nie znasz sie nawet kobieto!!! tabletka PO jest przeciw zaplodnieniu a nie ZABIJAIE czegokolwiek!! wroc do szkoly bo nie wiesz niczego ani o seksie ani o zabezpieczaniu sie!

Gość gość
wooooooow tabletka po to zabojstwo :o :o matko z klaszturu sie urwalas? TWOJA wina wiedzialas ze istnieje wysokie ryzyko zajscia i nic z tym nie zrobilas i czego oczekujesz? pocieszenia! dla glupoty NIE MA wymowek

Gość gość
niektorzy nie powinni sie udzielac w tym wątku...autorko zycze powodzenia na wizycie u lekarza! Glowa do góry - wszytsko sie ułozy :)

Gość arleta19999
gosciu powyzej dziękję za wsparcie

Gość gość
Cóż, co się stało, to już się nie odstanie. Odstaw nerwy i pójdź po rozum do głowy - IDŹ DO LEKARZA! Widzisz, ze są tu dziewczyny, którym się udało, głowa do góry i życzę powodzenia!

Gość gość
ja zaszłam w 4 mies po porodzie cc..wszystko ok było :0

Gość gość
to chyba 2 a nie 3

Gość gość
Autorko daj znac po wizycie u lekarza! gorąco trzymam kciuki za Ciebie i Twoja rodzinke!

Gość gość
Dobrze będzie, zobaczysz... Nie Ty pierwsza i nie ostatnia...:)

Gość gość
"Ja musiałam usunąć bo macica by nie wytrzymała, pierwsze dziecko dużo wazylo..." Mam nadzieję że podwiązałaś sobie jajniki. Szkoda by było co roku zabijać żyjący płód bo ty chcesz sobie pod*****ć

Gość gość
spokojnie, 3 miesiące po cesarce to całkiem sporo, gdy moja ginekolog badała mnie 6 tygodni po cesarce, powiedziała, że nic już nie widać bym w ogóle rodziła i mogę spokojnie w ciążę zachodzić ;)

Gość wifigdańsk
no to ladnie ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. najlepszy sposób to chyba wziać na wstrzymanie:) autorko moje 2 znajome miały po 3 cesarki i rok po roku i wszystkie dzieci sa zdrowe,teraz nawet jedna zostala babcią bo jej corka 23l urodzila niedawno takze wszystko dobrze.'ja tak sobie mysle ze skoro zdecydowalas się na wspołzycie to gotowa jestes tez na urodzenie nastepnego dziecka,jak to mowią pan Bóg (czy los-jak kto woli) daje tyle ile jest się w stanie udzwignać. widocznie tam, gdzies u góry w niebiosach zadecydowali ze dasz radę:)

Gość gość
gość 20:20 - co za debil/debilka. Pomyśl trochę zanim napiszesz coś takiego !!!!!!! Dziewczyno nie przejmuj się takimi komentarzami przede wszystkim! Ja też trzymam za ciebie kciuki i daj znać co lekarz powiedział