Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka kafeterianka czyli typowa polka

Polecane posty

Gość gość
I potepia kobiety nie gotujace bo sama rodzinna atmosfere potrafi jedynie stworzyc zapachami w kuchni

Gość gość
i jest ładniejsza, zgrabniejsza i CIAŚNIEJSZA po ciąży- tyle cudów wbrew prawom natury na tym kafe:)

Gość gość
Led ty szmato!

Gość gość
Pracująca w sklepie / markecie za 1200zł zmieniajaca posciel 4 razy do roku myje tylko miejsca strategiczne kąpiel raz na tydz po kolei dzieci, ona mąz pies mieszkajaca z tesciową jędza skłócona z własna siostrą której lepiej się wiedzie zaniedbana nie ma nawet na lakier do paznokci ,ale za to mąz ma na papierosy ubiera się i dzieci w lumpeksie gotuje tylko kluchy , makaron nalesniki i mielone na wakacjach była ostatnio jak mieszkała w domu rodzinnym (kolonie) jedyna rozrywka to obgadywanie kolezanek z pracy(sklepu) sasiadek, tesciowej na kafeterii x x x sporo racji, ale typowa matka Polska posciel zmienia minimum raz w tygodniu, obowiazkowo bierze prysznic 2 razy dziennie, bo inaczej mysli ze zachoruje i umrze, psa sie boi panicznie, bo jest zagrozeniem dla fasolki, albo jej dziecka które nie moze miec kontaktu ze zwierzeciem bo zachoruje.. i oczywiscie obowiazkowa czapka dla dziecka, nawet na plus kilkanascie stopni... gotuje- koniecznie miecho, z teog co widze w rzeniku ludzie kupuja tonami miecho... :p

Gość gość
czytam , czytam i nie znajduje schematu dla siebie - posciel zmieniam dosc często - nie pracuję w markecie (tylko na uczelni) -karmiłam piersia, rodziłam SN -maz nie pali i dobrze zarabia - ateistka -czesto kupuje w lumpeksie -pies urzeduje na kanapie -nie lubie gotować, ale jak juz, to zdrowa zywnosc - jezdze po swiecie - cycki mi nie obwisły, za to tyłek urósł - kapiel najwyzej raz na tydzien, na co dzien krociutki prysznic - zyje dobrze z teściową siostra i reszta rodziny - dzieci zahartowane, w domu chłodno - panokci nie maluję, najwyzej bezbarwnym lakierem LUDZIE SĄ RÓZNI.

Gość gość
No właśnie....schemat nietypowy,albo ja do schematu nie pasuję,a lubię tu zaglądać... -w sklepie nie pracuję -żyję skromnie,ale biedy nie klepię -gotować lubię,ale i gotowce też znajdują miejsce w kuchni -pościel zmieniam co 2 tyg. -3 dzieci -mieszkanie w kredycie -nie palę -ale drineczka czasem lubię ;) -hm...nie lubię chamstwa,bluzgów i głupich przechwałek...

Gość gość
No tak, uczepilas sie, a kto by Ci, ciziu, podal ta wedlinke w sklepie a;bo buleczki?

Gość gość
Czasem sobie czytam kafe, czasem coś skomentuje. Nie przeklinam. -po studiach -zarabiam na siebie -pracuję w fajnym, wystudiowanym zawodzie -na wszystko zarobilismy z mężem sami, nic od nikogo nie dostaliśmy -dobrze zarabiamy -dziecko zdrowe, kochane -własny wybudowany dom

Gość gość
Naprawdę istnieją takie osoby jak w opisie autora?

Gość gość
Pracuje jako call - girl Na wszystko zarobiłam sama Miałam 3 aborcje Mam dom , kase , auto I 3 stałych klientów z Zatoki :p

Gość gość wieczorową porą
To ja o sobie: - zajmuję się szeroko pojętym handlem, ale nie w sklepie, - pościel zmieniam co 2-3 tygodnie, to też może zależeć od kilku czynników (pory roku czy aktywności w pościeli) :-P - akurat ja mam bzika na punkcie kąpieli i kąpię się 1-2 razy dziennie, w wannie (mój facet za to trochę rzadziej, ale nie śmierdzi - zapewniam) - mieszkamy sami z dzieckiem (i psem) w jego mieszkaniu, - lakiery kupuję w Rossmannie, takie po 5,50 coś;) mam ich dużo, za to mniej czasu na malowanie, ale aktualnie mam pomalowane na beżowo; z wyglądem daję radę, ale mogłabym jeszcze trochę schudnąć, - wspomagam się ciuchami z lumpeksu, mam nawet kilka "grubych" pozycji, jak kurtka czy torba, - w ogóle nie gotuję tego o czym mowa, bo jestem na diecie i mam rozpiskę od dietetyka; dla faceta gotuję ja lub on sam, ale nic co brudzi tak kuchnię, jak kluchy;) - co roku wyjeżdżamy z lipcu na Kaszuby bądź nad Bałtyk; czasem gdzieś jeszcze, - mam niewiele koleżanek, więc nie mam zbytnio jak obgadywać; szczególnie że one takie przesiane, sprawdzone; teściowa na Altzhaimera - nie jestem taka, by ją obgadywać... --- Mieszkam w dużym mieście, mam małe dziecko, dobijam do czterdziestki.

Gość gość
każda oczywiśie cnotliwa, tylko z mężem a pełno kur/wiszczów po kątach się puszcza

Gość gość
Czy Wy inteligentni wiecie jaką etymologię ma określenie"matka Polka", tak myślałam, że nie.

Gość gość
ale absurd! Przecież skoro tu piszecie na KAFE o KAFETERIANKACH to też nimi jesteście hahahah :P łącznie z autorką, o sobie piszecie IDIOTKI!!!!!