Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka kafeterianka czyli typowa polka

Polecane posty

Gość gość

Pracująca w sklepie / markecie za 1200zł zmieniajaca posciel 4 razy do roku myje tylko miejsca strategiczne kąpiel raz na tydz po kolei dzieci, ona mąz pies mieszkajaca z tesciową jędza skłócona z własna siostrą której lepiej się wiedzie zaniedbana nie ma nawet na lakier do paznokci ,ale za to mąz ma na papierosy ubiera się i dzieci w lumpeksie gotuje tylko kluchy , makaron nalesniki i mielone na wakacjach była ostatnio jak mieszkała w domu rodzinnym (kolonie) jedyna rozrywka to obgadywanie kolezanek z pracy(sklepu) sasiadek, tesciowej na kafeterii

Gość gość
100% racji

Gość gość
:D

Gość gość
zapomniałaś dodać ze spełniona w szczęścliwym macierzyństwie, bo dzieci to jej cel i sens życia- nieważne że sama nie umiałaby zając się sobą, ale ma dla kogo żyć, czyli sama szybko zaszła, bo nie wiedziała co się robi gdy się nie ma ambicji aha, i nienawidząca bezdzieciatych EGOISTEK, które odzwierciedlają jej marzenia o życiu. amen.

Gość gość
Albo : *Ma wlasna dzialalnosc, swietnie prosperujaca, ktora przynosi jej 15 tys miesiecznie * Maz zarabia drugie tyle albo lepiej * Ma wlasne mieszkanie na ktore SAMA zarobila i bron boze niczego od nikogo w zyciu nie dostala, wszyskiego dorobila sie SAMA * pracuje w domu wiec moze sie zajmowac dziscmi a nie oddawac je "obcym na wychowanie" Jest zawsze zadbana i pieknie ubrana *po ciazy BLYSKAWICZNIE wrocila do figury a nawet wyglada lapiej niz przed *Ubiera siebie i dzieci TYLKO w butikach i u projektanow *Na wakacje MINIMUM 3 razy w roku w tym 2 razu w tropiki ... ...itp, itd

Gość gość
do tego nie karmi piersią tak czy siak, bo albo jest na to za bardzo wyzwolona albo nie miała mleka i musi karmić mleczkiem modyfikowanym.

Gość gość
niech sobie karmi jak chce- akurat to głupi opis

Gość gość
raczej jest kurą domową i nic nie znaczy

Gość gość
...na własne życzenie nic nie znaczy, nikt jej nie kazał zasrać sobie życia dziećmi i mężem

Gość gość
i ma bandę bachorów

Gość nonononono
Tak z ciekawości co wy tutaj macie do tej pracy w sklepie ? Praca jak każda inna .

Gość gość
praca w sklepie dla PAN z kafeteri to cos uwłaczajacego ich godnosci i wstyd

Gość jeszcze ja
i wystawia milion zdjęć dzieci na fejsie i nk. Każdy kto powie o niej coś złego NA PEWNO jej zazdrości. Wmawia sobie i wszystkim dookoła że jej życie jest idealne

Gość gość
Ma ok 30 i nie wie co dalej ma zrobic ze swoim zyciem

Gość gość
gość niech sobie karmi jak chce- akurat to głupi opis vvvv nie chciałaś karmić, czy zabrakło ci mleka?

Gość gość
typowa matka kafeterianka - zaklada coraz to glupsze tematy, zeby wywolac durna dyskusje i podniecac sie, ze jej komenuja. ponadto - spekuluje kto jest kim na kafe i pod kogo sie podszywa, sledzi IP za pomoca mistycznego programu i ma kontakty u admina

Gość gość
zapomniane zostało dodać...FANATYCZNA KATOLICZKA

Gość gość
zapomniane zosatło dodać... hmmm no wlasnie jeszcze to, ze ma problem z gramatyka, ortografia i przewaznie nie jest zbyt inteligentna.

Gość gość
"zapomniałaś dodać ze spełniona w szczęścliwym macierzyństwie, bo dzieci to jej cel i sens życia- nieważne że sama nie umiałaby zając się sobą, ale ma dla kogo żyć, czyli sama szybko zaszła, bo nie wiedziała co się robi gdy się nie ma ambicji aha, i nienawidząca bezdzieciatych EGOISTEK, które odzwierciedlają jej marzenia o życiu. amen." hahahaha 100/100

Gość gość
Wszystkie tu macie jakiś problem, ewidentnie...

Gość gość
-uwaza kobiety po cesarce za zbrodniarzy, przestepcow -wrzuca zdjecia dzieciarow na facebooka i to nie 10 czy 20

Gość gość
A wy jak rozumiem po prostu nie macie własnego życia?

Gość gość
wszystkie panie, które sie tu wypowiedzialy oczywiscie matka kafeterianka nie sa... co najwyzej matka polka

Gość gość
oszczędza na dziecku jak może ale nikomu się nie przyzna, oszczędza też na sobie bo tak naprawdę wegetuje na granicy ubóstwa

Gość martyna1988 gość
A Wy kim jesteście?

Gość gość
a czego się spodziewać po użytkownikach tego niszowego forum ??

Gość gość
biedne kobiety hmmm nie kobiety to nie to czym wy jesteście alfą czy omegą nawet jak choć ani jeden punkcik z tego opisu mnie nie trafił ee sory mam męża i dzieci :) no ale to tak samo żenujący temat jak poród sn kontra cc mleko krowie kontra cyc ja mam racje wy ją macie dlaczego jak ostatnio czytałam post jak dziewczyna błagała o wsparcie to miała parę odp s/p/i/e.r/d/a/l/a/j sooko a takie żenady was podniecają superwooman the best no nie wiem jak to nazwać tylko płakać mi się chcę jak pomyślę że was idiotek jest aż tyle :( albo śmiać ble raczej nie smak no dobrze że to anonimowe forum

Gość bkt
a wiecie dziewczynki że KAŻDY SĄDZI PO SOBIE:p???

Gość gość
A to już kobiety są linczowane jeśli nie karmią piersią?

Gość gość
A to już kobiety są linczowane jeśli nie karmią piersią? --------- masz taki kompleks, że widzisz tylko jedno?